Kamp Jezera Lovišća v oktobru omogoča brezplačno kampiranje

Datum objave
Kategorija
Statistika

Saj vemo, da ne boste verjeli, ampak iz kampa Jezera Lovišća na otoku Murter so nam poslali sporočilo, da vse ljubitelje kampiranja vabijo na popolnoma brezplačno kampiranje.

Kamp Jezera Lovišća boste našli na samem začetku otoka Murter, nekje na sredini med krajema Tisno in Jezera.

V letošnjem leto so kamp deloma prenovili, uredili nove kamping parcele, postavili nekaj novih modernih mobilnih hišic slovenskega proizvajalca Adria Dom.

Kamp je urejen ob prodnati plaži, parcele imajo veliko sence borovcev, na voljo je manjše otroško igrišče in športni center. Od kampa do krajev Betina in Murter pelje urejena pot ob morju, ki je primerna tudi za kolesarjenje.

Otok Murter je tudi odlično izhodišče za izlete na Kornate.

Brezplačno kampiranje v oktobru

Na začetku je bilo predvideno, da bo kamp Jezera Lovišća letos odprt do 7. oktobra. Sedaj pa so se odločili, da bodo podaljšali sezono vse do 1. novembra, v tem dodatnem času pa vabijo vse ljubitelje kampiranja na:

- BREZPLAČNO kampiranje (osebe + parcele) v terminu od 7.10. do 1.11.

Tako bodo v terminu od 7.10. do 1.11. na voljo kamping parcele na terasah ob morju z vključeno elektriko in vodo, odprta bosta tudi dva sanitarna objekta in vse to bo na voljo povsem brezplačno. Plačati bo potrebno samo turistično takso.

Mobilne hišice, apartmaji in sobe pa bodo odprte samo do 7.10.

Oktober je na otoku zelo lepo, ko poteka obiranje oljk (lahko boste pomagali v nasadu v kampu), temperature pa so primerne za različne izlete. V primeru lepega vremena bo še vedno možno kopanje v morju.

V terminu od 15.9. do 7.10. velja akcijska cena kampiranja z Avtokampi kartico:

-    21 € za 2 osebi, psa in osnovno parcelo z elektriko

Več o kamp Jezera Lovišća > www.camp-murter-kornati.com