Kamp Čikat – posebna ponudba za valentinovo

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Čikat na Lošinju so pripravili romantično valentinovo ponudbo najema mobilnih hišic z vključeno romantično večerjo. Izkoristite lepo vreme in pridite uživat v dvoje v Mali Lošinj.

Kamp Čikat je že nekaj let odprt tudi v zimskem času. Gre za odlično urejen kamp, ki leži v bližini Malega Lošinja, do katerega je le 20 minut hoje.

Ob urejenih kamping parcelah, za katere velja izredno ugodna cena zimskega kampiranja npr. za 2 osebi samo 15 €, omogočajo tudi najem modernih mobilnih hišic.

Ob prazniku zaljubljencev vas kamp Čikat vabi, da preživite vsaj 2 noči v eni od njihovih mobilnih hišic, uživate na soncu ob morju in lepih sončnih zahodih.

Iz kampa vodijo urejene sprehajalne poti do mesta, lahko pa uživate na poteh skozi številne zalive ali pa do razgledne točke nad mestom. Priporočamo vam tudi obisk muzeja Apoksiomena v centru mesta, ki je posvečen bronastemu kipu mladega atleta Apoksiomena, ki so ga po skorajda dva tisoč letih našli v morju pred Lošinjem na globini 45 metrov.

V kampu Čikat je odprta restavracija Silver Bay, kjer vam bodo pripravili romantično večerjo, gostom kampa pa je brezplačno na voljo kopanje v notranjem bazenu v sklopu hotela Punta - Veli Lošinj.

Enemu paru, ki bo rezerviral mobilno hišico, pa bodo podarili še posebno darilo – profesionalno romantično fotografiranje na eni od najlepših lokacij na Lošinju.

Valentinova ponudba 11. - 15.2.

- Najem mobilne hišice tipa C ali Freedhome

- Romantično večerjo za 2 osebi (4 hodni meni) v restavraciji Silver Bay

- Sodelujete v nagradni igri za romantično fotografiranje s profesionalnim fotografom na atraktivni lokaciji na Lošinju (žrebanje med vsemi rezervacijami že pred prihodom)

Cena najema mobilne hišice za 2 noči z vključeno romantično večerjo večerjo je 160 €, za večjo hišico Freedhome pa je cena 200 €.

Več informacij na > www.camp-cikat.com