Kamp CampingIN Park Umag - spletna stran v slovenščini, nove Premium hišice, moderne sanitarije - fotogalerija

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Park Umag so za letošnjo sezono uredili luksuzno naselje 22-ih Premium hišic, ki so jim dodali še tri bazene. Imajo tudi nov sanitarni objekt in še bolj bogato animacijo.

V podjetju Istraturist iz Umaga so tudi za letos pripravili kar nekaj novosti v njihovih kampih.  Tako so v vseh 5campingIN Istraturist njihovih kampih predstavili novo kamping znamko CampingIN Umag s katero želijo v njihove kampe privabiti še več turistov, ki si želijo dopust preživeti čisto ob morju in na urejenih kamping parcelah ter mobilnih hišicah.

Po kakovosti vsi njihovi kampi (CampingIN Kanegra FKK, CampingIN Pineta, CampingIN Stella Maris, CampingIN Park Umag, CampingIN Finida) sodijo v kategorijo kampov s 4 zvezdicami.


CampingIN Istraturist - spletna stran v slovenščinikamp Park Umag
V Istraturistu so se odločili, da bodo svoje spletne strani prevedli tudi v slovenščino. Že v začetku leta so objavili novo spletno stran za njihove hotele in apartmaje, sredi julija pa tudi za vse kampe. Spletno stran si lahko ogledate na povezavi www.istracamping.com.


Novo naselje 22 Premium hišic

V kampu CampingIN Park Umag so letos na levem delu kampa uredili luksuzno naselje 22 Premium hišic, ki so jim dodali še tri bazene. Nove Premium hišice imajo površino 29 m2 in so opremljene kar z dvema kopalnicama, dvema spalnicama, dnevnim prostorom s kuhinjo in zunanjo teraso. Vse hišice so tudi klimatizirane, gostom pa je na voljo tudi brezplačen dostop do interneta in satelitska televizija. Ob hišicah so uredili tudi 3 manjše bazene velikosti 24 m2, ki so namenjeni samo gostom v Premium hišicah. Dodatno so ob vsaki hišici uredili še 140 m2 prostora kjer so posadili mediteransko rastlinje.kamp Park Umag


Nova sanitarni objekt s pogledom na morje
Letos so na desni strani kampa, v bližini osrednje plaže, zgradili nov sanitarni objekt, ki je urejen po najnovejših standardih. Ob našem obisku nas je presenetila odlična lokacija sanitarij, prostornost stranišč (vsako ima svoj umivalnik), in tušev, urejenost in opremljenost otroških sanitarij, predvsem pa smo bili navdušeni nad ogromno kopalnico namenjeno staršem z dojenčki.

Hitra prijava - fast check in
Gosti kampa imajo po novem možnost hitre prijave v kamp. Za ta namen so postavili povsem nov objekt, kjer bodo gostje, ki že imajo rezervirano parcelo, opravili hitro prijavo. Ta storitev letos deluje od ponedeljka do četrtka od 7. do 15. ure in od petka do nedelje od 7. do 18. ure. Tako se bodo izognili daljšemu čakanju na recepciji, ki je prisotno predvsem ob koncih tedna v času glavne sezon.

Ponudba CampingIN Park Umag - za vse kampiste na urejenih parcelah in v mobilnih hišicah
Kampistom je v Parku Umag namenjenih nekaj več kot 2.000 urejenih parcel, tretjina jih je opremljenih tudi s priključki na vodo in odtok. V kampu imajo na različnih lokacijah v bližini plaže postavljenih skorajda 300 mobilnih hišic, ki so klimatizirane in popolnoma opremljene s kopalnico, spalnico, otroško sobo, dnevnim prostorom in teraso.
kamp Park Umag
Kamp Park Umag se lahko pohvali z izredno bogato in raznoliko ponudbo. Vsakodnevno znotraj kampa potekajo številne aktivnosti, ki so prilagojene tako otrokom kot tudi odraslim. Letošnja novost je tudi otroški vrtec, kjer poskrbijo tudi za varstvo dojenčkov.

Poleg organizirane animacije pa je gostom na voljo tudi zabava na bazenskem kompleksu s pravo gusarsko ladjo, adrenalinski park, številna igrala, notranja igralnica in športna igrišča. V kampu imajo lepo urejen istrski eko park s številnimi zanimivimi rastlinami iz tega področja, ob njem zgradili še pravo kamnito istrsko hišico in ji dodali majhen vinograd.

Dodatne ugodnosti - program nagrajevanja zvestobe CampingIN Plus
S kartico CampingIN Plus lahko uživate v ugodnostih in prednostih v vseh petih kampih Istraturist v Umagu. Tako uporabnikom njihove kartice omogočajo zbiranje nagradnih kovancev, ki prinašajo od 2 do 4% popusta pri bivanju ali drugih storitvah znotraj kampa.

Če pa boste kampe Istraturist priporočili tudi svojim prijateljem, vas bodo nagradili z 10% vednosti rezervacije vašega prijatelja. Ob tem pa boste deležni še posebnih ugodnosti od ekskluzivnih ponudb do pozne odjave, nižjih cen interneta in popustov pri izletih in raznih aktivnostih. Kartico CampingIN Plus lahko že sedaj naročite na  spletni strani www.istracamping.com/campingin-plus


Več informacij o vseh ugodnostih ter ponudbi kampov v okolici Umaga dobite na njihovi novi spletni strani v slovenščini:  www.istracamping.com