Počitnice v najboljšem kampu na otoku Braču

Datum objave
Kategorija
Statistika

Dalmacija je predvsem zaradi lepih plaž in manjše gneče priljubljena destinacija kampistov. Najbolje urejene kampe imamo na Pagu, v okolici Zadra, Šibenika in Splita, sedaj pa se je s kampom Bunja pridružil tudi otok Brač. Preverite akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic.

Trajekt iz Splita vas pripelje v Supetar in samo 2 km od kraja je bil v letu 2020 odprt nov kamp Bunja. Gre za manjši kamp, ki ima 36 lepo urejenih parcel urejenih v bližini morja in prodnate plaže ter 14 modernih mobilnih hišic.

Boutique Camping Bunja****

Lokacija kampa je tik ob lepi prodnati plaži, predvsem za otroke pa so uredili tudi manjši bazen z ogrevano vodo, tako da se lahko kopajo tudi spomladi ali pa jeseni. Ob bazenu je tudi lokal in otroško igrišče, v kampu pa omogočajo tudi izposojo SUP desk in koles.

Večje kamping parcele so namenjene gostom z avtodomi in počitniškimi prikolicami, saj so opremljene z elektriko, vodo in odtokom. Nekaj manjših parcel je namenjenih tudi šotoristom.

Parcele so ločene s suhozidi in imajo delno senco visokih borovcev. V kampu imajo tudi enega najlepših sanitarnih objektov, ki je ogrevan in vključuje tudi prostor za pomivanje posode in pralnico.

Najem mobilnih hišic na Braču

Najem mobilnih hišic je vse bolj priljubljen in v kampu Bunja so se odločili, da gostom ponudijo najnovejše hišice slovenskega proizvajalca Adria.

Vse mobilne hiške so površine 32m2 in so primerna za 4 odrasle osebe, dodatno pa lahko prespita še dva otroka na pomožnem ležišču v dnevnem prostoru.

Vse mobilne hišice so opremljene z dvema spalnicama, dvema kopalnicama, dnevni prostor s TV in popolnoma opremljeno kuhinjo ter veliko teraso. Tako nudijo tudi v tem času zelo varno namestitev.

Vse hišice so klimatizirane, gostom je na voljo brezplačen wifi, v določenih hišicah pa so dovoljeni tudi psi.

Kaj si ogledati na otoku Brač?

Ob uživanju na prodnati plaži v samem kampu, pa seveda priporočamo, da se odpravite na ogled ene najbolj znanih plaž na Hrvaškem. Seveda gre za peščeno plažo Zlatni rat v Bolu, ki je znano po tem, da njeno obliko določajo morski tokovi.

Od Bola se lahko zapeljete še nekaj kilometrov naprej proti kraju Murvica, kjer je na ogled Zmajeve špilje, kjer so v 15. stoletju živeli glagoljaši in v skalo naredili številne podobe. Ker je jama zaklenjena, omogočen pa je samo voden ogled, je potrebno predhodno poklicati in se dogovoriti z vodnikom – tel. št. + 385 91 514 97 87.

Pohodniki in kolesarji bodo skočili na Vidovo goro, ki je s 778 metri nad morjem najvišji hrib na Braču, in nudi prekrasen pogled na ta del Dalmacije. V bližini kraja Nerežišća je tudi opuščen samostan Blaca, v kraju Pučišća muzej kamna, saj s tega dela prihaja znan marmor, ter v vasici Škrip muzej otoka Brač.

Akcijska ponudba kampiranja in najema mobilnih hišic na Braču

Kamp Bunja je pripravil posebno ponudbo za zgodnje rezervacije, omogoča pa tudi popuste na našo kamping kartico.

Rezervirajte kampiranje na Braču do 28.2. 2021 in prejeli boste:

> 10% popust na kampiranje v terminih 1.4. - 18.6. & 21.8. - 23.10. oz. 5% popust na parcele v conah B in C v terminu 19.6. - 20.8.

> 15 % popust na najem mobilnih hišic  v terminih 1.4. - 18.6. & 21.8. - 23.10. ter 5% popust v času glavne sezone 19.6. - 20.8.

Za imetnike Avtokampi kamping kartice čez celo leto velja 5% popust na kampiranje in najem mobilnih hiši (samo za direktni najem pri kampu)​.

Rezervacije parcel in hišic lahko opravite kar na spletni strani kampa Bunja  - www.campingbunja.com