Kamp Bela krajina - Podzemelj prvič odpira sezono že za veliko noč

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Bela Krajina - Podzemelj so se odločili, da letošnjo kamping sezono odprejo že za velikonočne praznike ter tako povabijo ljubitelje Kolpe na pomladanski oddih in praznovanje 30 letnice delovanja kampa, ki je bil že večkrat izbran kot Naj kamp in Naj kopališče Slovenije.

V kampu Bela krajina, ki ga številni poznate po imenu kamp Podzemelj, bo letos praznično vzdušje, saj praznujejo 30 let od odprtja kampa. Goste bodo to leto posebej razvajali z dodatnimi popusti na kampiranje in najem mobilnih hišic, sredi maja pa bodo pripravili slavnostni dogodek

V vseh teh letih se je kampiranje precej spremenilo, z njim pa tudi ponudba kampa Bela krajina. Zeleno in senčno nabrežje Kolpe je namenjeno šotoristom, na platoju nad reko pa so uredili parcele za avtodome in počitniške prikolice. Obnovili so 3 sanitarne objekte, v enem od njih pa dodatno uredili še privatne sanitarije.

V osrednjem delu kampa so na voljo mobilne hišice in kot se spodobi, gre za hišice narejene v lokalnem podjetju Adria Dom. Na voljo so hišice za 4 - 6 oseb in tudi manjše sobice za 2 osebi.

Če pa si želite nekaj več romantike, imajo tudi glamping keltske hišice za pare, ob katerih so uredili tudi savno. V ceni najema hišice je tudi zajtrk pripravljen iz lokalnih dobrot.

Letošnjo kamping sezono bodo v kampu Bela krajina odprli že v petek, 29.3., tako da lahko tudi velikonočne praznike preživite ob reki Kolpi. Mobilne in glamping hišice bodo odprli predvidoma v petek, 12.4.

Cene kampiranja so letos enake kot lani, so pa pripravili posebno ponudbo kampiranja in najema hišic s 30% popustom za 30 obletnico kampa, ki velja od odprtja kampa do 2. maja 2024.

Nekaj idej za pomladni obisk kampa

Rojstno dnevno praznovanje kampa Bela krajina bo potekalo v petek, 10. maja, in potem bo še celoten vikend pestro.

Lokacija kampa je zanimiva tudi za ogled WRC rally Croatia, ki bo potekal od 17. do 21. aprila, še posebej v soboto (20.4.), ko bodo hitrostne etape čez cel dan potekale v bližini meje, nedaleč od Podzemlja.

Vabljeni tudi za prvomajske počitnice, ker bodo veljale akcijske cene, organizirali pa bodo tudi počitniško animacijo.

3. vikend v maju ne gre zamuditi prireditve Vinska vigred, saj gre največji vinski festival z bogtim kultrunim programom, ki poteka v Metliki od 19. do 21. maja.

Okusi Bele krajine, bodo spomladi potekali v petek, 7.6., v gostiču Veselič v Podzemlju. Gre za velik kulinarični dogodek, ki na enem mestu zbere vse najboljše belokranjske gostince in vinarje. Lokacija je tako blizu kampa, da se lahko na dogodek odpravite kar peš.

Kampa Bela krajina je priljubljen tudi pri kolesarjih, saj je odlično izhodišče za kolesarske izlete po Beli krajini, v osrčju destinacije lahko obiščete Krajinski park Lahinja, se odpeljete do izvira reke Krupe, na kosilo v Semič in ogled Muzejske hiše Semič ali pa samo na ogled centra Metlike in tam obiščete muzej. Za kolesa poskrbijo kar v kampu, saj imajo veliko izbiro običajnih in električnih koles.

Posebnost kampa Bela krajina je tudi adrenalinski park, ki je urejen v samem kampu in nudi dve različni progi - ena je za otroke starejše od 5 let, druga, ki je bolj zahtevna, pa za odrasle osebe.

V sklopu kampa imajo tudi otroška igrala, zabavne družabne igre za vse družinske člane, igrišče za odbojko, košarko. mini golf, omogočajo najem kanujev in SUP desk za izlete pore reki Kolpi, poleti pripravijo tudi animacijo.

V sklopu kampa na samem nabrežju Kolpe deluje tudi restavracija z veliko teraso.

Akcija kampiranja v kampu Bela krajina

Obiščite kamp Bela krajina v marcu in aprilu in izkoristite akcijsko ponudbo kampiranja

Od 29.3. do 2.5. je cena kampiranja na osebo 10 €, kar je super tudi za prvomajske počitnice. V ceni je tudi že parcela, elektrika se doplača po porabi.

V terminu 12.4. do 2.5. velja tudi 30%  popust na bivanje v mobilnih hišicah za min. 3 noči.

Čez celo sezono pa velja popust na Avtokampi kartico, ki znaša 5% na ceno kampiranja (se ne sešteva z ostalimi popusti).

Več o kampu Bela krajina >