Kamp Bela krajina – Podzemelj s koncertom skupine Zmelkoow praznuje 30-letnico delovanja

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Bela krajina – Podzemelj je letošnja sezono spet praznična saj praznujejo že 30. rojstni dan. V soboto, 25. maja 2024, bo še posebej slovesno z veliko animacije in večernim koncertom skupine Zmelkoow. Kupite vstopnice in rezervirajte parcelo ali hiško.

Kamp Bela krajina – Podzemelj je največji kamp ob reki Kolpi, ki je znan po pestrem dogajanju. V kampu imajo tudi adrenalinski park z dvema progama, od katerih je ena primerna tudi za otroke starejše od štirih let, in prenovljen športni park z igrišči za odbojko na mivki, košarko, nogomet, namizni tenis ... V kampu lahko najamete tudi kolesa in se zapeljete na izlet po okolici.

V kamp v Podzemelj pa se pride predvsem zaradi reke Kolpe, saj je tu v poletnih mesecih priljubljeno kopališče, omogočajo pa tudi izposojo SUP desk in kanujev.

V zadnjih letih so v kampu v bližini nabrežja Kolpe uredili kamping parcele za avtodome in počitniške prikolice, za šotore je dodatno urejeno šotorišče tik ob reki, postavili so mobilne hišice in glamping hišice v tradicionalnem stilu.

V sklopu kampa je urejena restavracija z veliko teraso, kjer nudijo tudi hrano, ob predhodnem dogovoru pa poskrbijo tudi za večje skupine ali organizirajo kakšno prireditev.

30-letnica delovanja kampa Bela krajina - Podzemelj

Čas hitro teče in 25. maja bo velik dogodek za kamp Bela krajina - Podzemelj. Čas bo za spomine na počitnice na Kolpi v zadnjih tridesetih letih.

Čez dan bo v kampu potekal bogat otroški program, poln zabavnih aktivnosti in ustvarjalnosti, manjkala nebo niti odlična kulinarika, vrhunec praznovanja pa bo večerni glasbeni nastop legendarne skupine Zmelkoow!

Vstopnice za koncert lahko kupite na spletu (cena 14,90 €) - ENTRIO >

Cene kampiranja

Praznični vikend bo veljala posebna cena kampiranja in sicer od petka od nedelje ( 2 noči) + vstopnica za ogled koncerta Zmelkoow samo 34,90 € na osebo.

Sicer pa konec maja še vedno veljajo predsezonske cene kampiranja npr. za 2 osebi na parceli z elektriko 36,80 €, otroci do 5 let bivajo brezplačno od 5-12 let pa doplačajo 6,90 €. Enkratno se doplača prijava 1,50 € na osebo in 0,90 € turistična taksa. Na Avtokampi kartico nudijo 5% popusta.

Več o kampu Bela krajina - Podzemelj

Več o prireditvah in možnih ogledih v Beli krajini >