Kamp Adriatic Primošten omogoča najem mobilnih hišic ob morju

Datum objave
Kategorija
Statistika

V bližini Primoštena je zelo priljubljen kamp Adriatic, kjer so letos v ponudbo dodali tudi najem mobilnih hišic, ki so jih postavili na desnem delu kampa. Gostje se v Primošten vračajo zaradi prekrasne plaže, čistega morja in tudi sence, ki jo nudijo borovci na večini parcel.

Kamp Adriatic je od Primoštena oddaljen 3 km in ima okoli 500 mest za kampiranje. Večinoma so urejene terasaste parcele, manjši del kampa pa je tudi neparceliran in tam največkrat prostor zasedejo šotoristi. Delux parcele imajo ob elektriki tudi vodo.

Senca v kampu je odlična, saj borovci segajo vse do morja. Parcele so urejene vzdolž obale, tako da so vse blizu morja. Sanitarije so urejene, bo pa potrebno počasi razmišljati o prenovil in povečanju kapacitete. Ob morju je urejeno igrišče za odbojko na mivki, nekaj otroških igral in lokal, letos so postavili še aquapark z napihljivimi igrali. ob kampu je tudi trgovina in restavracija.

Plaža na desni strani kampa je prodnata, običajno tudi nekoliko bolj piha na tem delu, levi del pa je kombinacija skalnate plaže s prodnatimi vstopi v morje.

Za otroke poleti organizirajo tudi animacijo, v gornjem delu kampa je nekaj športnih igrišč, imajo tudi zunanji fitnes. Do mesta Primošten je urejena obmorska sprehajalna pot, ki se pričenja približno 200 m od kampa, za kolesarjenje pa je najbolje uporabiti pločnik ob glavni cesti.

Akcija na Avtokampi kartico > v terminih 29.3. - 26.6. & 7.9. - 31.10. velja posebna cena 18 € za 2 osebi + brezplačno otrok do 12. leta ali pes na parceli Standard ali neparceliranem delu z elektriko. Za Delux parcelo in parcele v 1. vrsti ob morju je doplačilo 5 € na noč. V terminu glavne sezone 26.6. - 7.9. nudijo 5% popusta na skupen račun (brez takse) v primeru vsaj 5 nočitev.

Nove mobilne hišice za 4 + 1 osebo

Kamp omogoča tudi najem počitniških prikolic, že postavljenih družinskih šotorov in sedaj tudi mobilnih hišic za 4 + 1 osebo.

Nove mobilne hišice (30 m2) so klimatizirane, opremljene s prostornimi terasami, ki so nadkrite in opremljene s sedežno garnituro. Vsaka hišica ima dve spalnici, ena je z zakonsko posteljo, druga pa z dvema ločenima posteljama.

Dnevni prostor je opremljen s sedežno, kjer se lahko dodatno uredi še ležišče za eno osebo. Gostom je na voljo tudi televizija s satelitskimi programi. Kuhinja je popolnoma opremljena in ima tudi pomivalni stroj, v hišici sta tudi dve kopalnici, vsaka s svojim wc-jem in tuš kabino.

Glede na to, da so kužki v kampu Adriatic dobrodošli, za njih imajo tudi urejen del plaže, so ob doplačilu dovoljeni tudi v mobilnih hišicah.

Cene najema mobilnih hišic so seveda odvisne od terminov in tudi od lokacije hišice. Mobilne hišice v prvi vrsti pri morju so najdražje in v sezoni je cena najema 220 € na noč, izven sezone pa od 99 do 180 €. Cene mobilnih hišic v coni B in C pa so v sezoni od 175 do 190 €, izven sezone pa od 88 do 170 €.

Več o najemu mobilnih hišic in kampiranju v Primoštenu >>