Kamp Adria v Ankaranu omogoča pavšal in najem mobilnih hišic - popust za obiskovalce Avtokampi.si

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Adria je za obiskovalce spletne strani avtokampi.si pripravil 300 evrov popusta pri pavšalnem najemu parcele v sezoni 2012.

Kamp Adria v Ankaranu je odlična priložnost za postavitev počitniške prikolice na pavšal. Parcele v tem kampu so lepo urejene na travnati površini in v odlični senci mediteranskih dreves. Kamp deluje v okviru resorta Adria Ankaran in nudi bogato dodatno ponudbo, kot je wellness, bowling, sprehajalne poti, velik izbor restavracij in barov, varno okolje z veliko možnosti igre za otroke…in še in še…kamp Adria Ankaran

Ob tem se kamp Adria zahvaljuje vsem, ki so letošnjo zimo obiskali njihovo novo postajališče za avtodome, ki ga bodo zaprli 9. aprila, saj  bodo 14. aprila kamp že odprli za novo poletno kamping sezono.

Nižja cena pavšala za obiskovalce spletne strani Avtokampi.si
Celoletni pavšal v kampu Adria vključuje do 12 oseb, elektriko, vozilo, vstop v zunanji olimpijski bazen in otroški bazen ter tudi zimovanje prikolice.

Če se odločite za pavšal in pridete v kamp Adria do 13.4. 2012 ali pa jih do takrat pokličete, ob tem pa poveste, da ste informacijo o tem dobili na spletni strani www.avtokampi.si vam bodo v kampu odobrili skorajda 300 evrov popusta. Tako boste za letni pavšal plačali ceno 2.645 evrov.

Novosti za kamping sezono 2012kamp Adria Ankaran
V kampu Adria so za letos pripravili številne novosti:
- najem šotora z urejenimi ležišči za 4 osebe za vse goste brez lastne kamping opreme
- ureditev novih parcel
- povezava z bowling centrom Adria - goste kampa čaka presenečenje
- nov center vodnih športov (najem pedalinov, vožnja na banani itd.)
- preurejena dva gostinska lokala na plaži 
- nova spletna stran kampa www.adria-ankaran.si

V kampu Adria ponujajo tudi možnost najema mobilnih hišic, ki so idealna namestitev za goste, ki si želijo udobnega bivanja v naravi. Cene v pred sezoni in posezoni so še posebej ugodne, nudijo pa tudi paketne cene najema mobilnih hišic za 14  ali pa 28 dni.

Vse informacije o ponudbi kampa Adria v Ankaranu dobite na njihovi spletni strani www.adria-ankaran.si ali pa jih pokličite na telefonsko številko recepcije kampa 05 66 37 350.