Kamp Jezera Lovišća podaljšuje sezono do krompirjevih počitnic in vabi na brezplačno kampiranje

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Jezera Lovišća na otoku Murter so se odločili, da podaljšajo sezono do 3. novembra, v zadnjem tednu obratovanja pa bodo omogočili brezplačno kampiranje.

Kamp Jezera Lovišća leži na samem začetku otoka Murter, samo kilometer naprej od kraja Tisno. Gre za srednje velik kamp, ki je poleti zelo priljubljen pri družinah.

Kamp je sicer odprt do sredine oktobra, letos pa so se odločili, da bodo podaljšali sezone še do slovenskih krompirjevih počitnic, v terminu od 28.10. do 3.11. pa bodo vsem gostom omogočili brezplačno kampiranje na parcelah.

Gre za miren kamp s terasastimi kamping parcelami z veliko sence, v gornjem delu kampa pa je na voljo tudi nekaj novejših mobilnih hišic za 4 - 6 oseb

Kamp je urejen ob prodnati plaži, v kampu imajo tudi športni center (nogomet, košarka, tenis, mini golf), na voljo je manjše otroško igrišče, do krajev Betina in Murter pa pelje urejena pot ob morju, ki je primerna tudi za kolesarjenje.

V oktobru v kampu poteka tudi obiranje oljk, tako da boste lahko pomagali in se ob zaključku sezone poveselili z zaposlenimi v kampu.

Akcija jesenskega kampiranja

Kamp Jezera Lovišća je tudi partner Avtokampi kartice, tako da nudi posebno ceno kampiranja v določenih terminih:

> od 9.9. do 28.10. bo veljala cena 23 € za 2 osebi in psa na osnovni parceli z elektriko - tip parcel Gold, ki so od morja oddaljene 100 - 150 metrov in so v bližini sanitarnih objektov. Doplačilo turistična taksa in prijava.

> na parcelah Premium pri morju veljajo redne cene kampiranja, ki so od 7.9. do 21.9. za dve osebi 42 € oz. v prvi vrsti 47 €, v terminu 21.9. - 28.10. pa od 33,60 do 38,60 €.

Brezplačno kampiranje

V terminu 28.10. - 3.11. bo podobno kot lani veljalo brezplačno kampiranje na vseh parcelah z vključeno elektriko in osebami. Plača se samo turistična taksa. Akcija velja tudi na parcelah pri morju.

Cene najema mobilnih hišic in apartmajev

Letos bo vse do 3. 11. omogočen tudi najem mobilnih hišic in apartmajev vse do 3.11. Cene najema mobilnih hišic so že od 63 € na noč, najema apartmajev pa od 62 €. Rezervacije namestitev >

Več o kamp Jezera Lovišća > www.camp-murter-kornati.com