Jesenske akcije kampiranja in najema mobilnih hišic v okolici Splita in Trogira

Datum objave
Kategorija
Statistika

September in oktober sta meseca, ko je v obmorskih krajih še veliko sonca, morje pa je dovolj toplo za kopanje. Kar nekaj kampov bo odprtih tudi še za krompirjeve počitnice, tako da lahko že sedaj rezervirate parcelo ali mobilno hišico.

Številni kampi v Dalmaciji nudijo odlične popuste za imetnike Avtokampi kamping kartice, nekateri pa so tudi znižali cene najema mobilnih hišic. Zbrali smo informacije o akcijskih ponudbah za kampe v okolici Trogira, Splita in Omiša. Gre za tri zanimiva dalmatinska mesta z bogato pomorsko tradicijo in starimi deli mest, ki si jih je vredno ogledati.

Kamp Galeb – Omiš – odprt čez celo leto

Ob robu kraja Omiš je ob peščeni plaži urejen kamp Galeb. Levi del je namenjen kampistom, kjer so v senci dreves na travi urejene parcele, desni del pa gostom v mobilnih hišicah. Odločite se lahko za hišice za 4 ali 6 oseb, tiste v prvih dveh vrstah pa imajo tudi lasten jaccuzi.

Z avtokampi kamping kartico lahko izven glavne sezone kampirate že za 18 €, kar vključuje 2 osebi, parcelo v coni B, elektriko in psa. Če pa boste v kamp Galeb prišli po 15.10. in boste ostali vsaj 3 noči, pa boste za 2 osebi plačali le 12 € na noč.

Najem mobilnih hišic tipa Relax za 6 oseb v terminu od 1. do 14. septembra je za 15% cenejši. Akcija velja v primeru vsaj 3 nočitev. So pa cene od konca septembra zelo ugodne in se pričnejo že pri 35 €.

Kamp Stobreč – Split – odprt čez celo leto

Na južni strani Splita je lepo urejen kamp Stobreč. Lokacija je odlična za ogled mesta, saj od kampa v center vozi mestni avtobus. V senci dreves so urejene kamping parcele, omogočajo pa tudi najem mobilnih hišic postavljenih na delu v bližini morja in peščeno / prodnate plaže.

V kampu Stobreč deluje zelo dobra restavracija, otrokom je na voljo igrišče, ob doplačilu pa je na voljo tudi wellness center s savnami, jacuzzijem in fitnesom. Kot so nam javili iz kampa bo wellness odprt tudi v času krompirjevih počitnic in času božično - novoletnih praznikov.

Za imetnike kamping kartice od 1.9. naprej nudijo posebno ceno 18 €, ki vključuje 2 osebi, parcelo z elektriko in vodo. V septembru pa ob tedenskem najemu mobilne hišice podarijo 1 dan bivanja 7=6. Cene jesenskega najema hišice za 2 osebi že od 36 €, za 4 osebe pa od 49 €.

Kamp Rožac – otok Čiovo – odprt do 6.11.

Manjši kamp se lahko pohvali z izredno urejenostjo in senco borovcev. Parcele so urejene na polotočku, tako da je skorajda z vsake lep pogled na morje. Nudijo tudi mobilne hišice, ki so od morja oddaljene le 50 m.

Akcijska ponudba kampa Rožac od 7. septembra do 6. novembra – kampiranje 2 oseb na parceli z elektriko le 18 €, za parcele ob morju pa je potrebno doplačati 3 ali 5 €.

Za mobilne hišice v oktobru in novembru nudijo akcijsko ponudbo, tako da za 7 dnevno bivanje podarijo 1 dan najema mobilne hišice. Cena najema mobilne hišice za 4 osebe pa le 42 € na noč.

Kamp Belvedere – Seget Vranjica – odprt do 17. oktobra

Zanimiv kamp nekaj kilometrov pred krajem Trogir je urejen v terasah. V prvi vrsti ob morju so mobilne hišice, v naslednjih terasah z najlepšim pogledom na morje pa so urejene kamping parcele. V kampu imajo urejene bazene, sicer pa je lokacija zanimiva za ogled starega dela Trogira.

V kampu Belvedere v terminu od 1.9. do 17.10. omogočajo kampiranje 2 oseb na parceli z elektriko za le 20 € na noč, najem mobilnih hišic pa nudijo z 10% popustom. Cene že od 54 € na noč.