Jesenska ponudba termalnih kampov Terme 3000, Terme Ptuj in Terme Lendava

Datum objave
Kategorija
Statistika

Lepi jesenski dnevi so kot naročeni za obisk katerega od termalnih kampov. Vabimo vas na kampiranje in uživanje v termalnih bazenih v kampih Terme 3000, Terme Lendava in Terme Ptuj.

Akcijske ponudbe kampiranja v termah

V vseh treh kampih sprejemajo našo Avtokampi kamping kartico, ki čez celo leto omogoča 10% popust, v določenih terminih pa lahko izkoristite paketno akcijo kampiranja 2 oseb za le 20 €. V Termah Lendava je kopanje že vključeno, v ostalih dveh termah pa je potrebno doplačati 6 € na dan kopanja. Več informacij o cenah dobite pri opisu kampov.

V času krompirjevih počitnic so pripravili posebno akcijo, ko ob kampiranju 2 odraslih oseb 1 otrok do starosti 11,99 let in ostali otroci do 5,99 let kampirajo brezplačno! Akcija velja ob min. 2 nočitvah oz. v kampu Terme Ptuj ob min. 3 nočitvah. Tudi v času počitnic velja 10% popust na našo kamping kartico.

V vseh kampih omogočajo tudi posebno ponudbo All inclusive kampiranja, ki ob nočitvi na parceli in kopanju vključuje tudi polpenzion (zajtrk in večerja) v hotelu ob kampu. Ta ponudba velja v primeru min. 2 nočitev. V Termah Lendava taka nočitev stane 25,50 €, v Termah Ptuj od 27 do 30 € in v Termah 3000 od 27,50 do 30,50 € na osebo na noč. Otroci do 5,99 let ima All inclusive paket brezplačen, otroci od 6 do 14,99 let pa 30% popusta

Termalni kampi omogočajo uživanje skozi celo leto

Kampiranje v termah je super, ker so kampi odprti čez celo leto, tako da se gostje lahko malo razporedijo. V času šolski počitnic je v termah veliko družin, saj otroci lahko uživajo v številnih zunanjih in notranjih bazenih s termalno vodo, na voljo pa so jim tudi tobogani. Kampi organizirajo tudi animacijo in ogled okoliških znamenitosti.

Izven glavne sezone so pogosti obiskovalci term tudi upokojenci, ki radi uživajo v wellness ponudbi in se odpravijo na pohodniške ali kolesarske izlete po okolici.

Kamp Terme 3000 - Moravske Toplice sodi med lepše urejene kampe pri nas. Kamping parcele ležijo tik ob prenovljenih termalnih bazenih, kjer so na voljo tudi številni tobogani, od katerih sta v zimskem času odprta dva. Za najmlajše obiskovalce je na voljo tudi nekaj vodnih igral.

Brezplačno je na voljo finska savna z jacuzzijem v kopališču hotela Termal. Ob kampu so urejena športna igrišča (tenis, košarka, nogomet, večnamensko igrišče), priporočamo pa da imate s seboj kolesa, saj je v okolici veliko lepo urejenih kolesarskih poti.

Če si želite več udobja, potem vam priporočamo najem moderno urejenih hišic Prekmurska vas Ajda. Gre za glamping hišice pokrite s slamnato streho in opremljene s teraso, kjer boste uživali na toplem soncu. Nudijo depandanse za 3+1 osebo in apartmaje za 4+1 osebo, cena najema pa dodatno vključuje tudi bazene in savne v hotelu Ajda.

Kamp Terme Ptuj leži v neposredni bližini Ptuja, tako da si gostje kampa lahko peš ali pa s kolesom ogledajo staro mestno jedro in se povzpnejo na grad, od koder je lep pogled na celotno okolico z reko Dravo. S kolesom se lahko odpeljete na izlet bo lepo urejenih kolesarskih poteh po nabrežju reke. Kamp ima tudi odlično urejena teniška igrišča.

V kampu omogočajo kampiranje na urejenih parcelah, odločite pa se lahko tudi za najem mobilne hišice za 2 ali 4 osebe, ki z lastno kopalnico in kuhinjo nudi veliko udobja. V toplejših dneh omogočajo tudi najem glamping vinskega soda za 2 osebi.

V sklopu kampa Terme Ptuj so urejeni zunanji bazeni s tobogani in notranji bazeni v klopu katerih so tudi finske in aroma savne. Uporaba teh savn je že vključena v ceno kampiranja.

V bližnjem Grand Hotelu Primus lahko uživate v edinstvenem wellness centu urejenem v rimskem slogu (doplačilo), kjer slovijo po odličnih masažah,romantičnih kopelih, tematskih savnah in prelepem ambientu.

Kamp Terme Lendava je zelo priljubljen, saj nudi najbolj ugodno ceno kampiranja in kopanja. Del kampa je v terminu od septembra do sredine maja namenjen tudi FKK kampiranju, gostom pa je v zunanjem bazenu Grozd omogočeno kopanje brez kopalk.

V ceno kampiranja je vključeno neomejeno kopanje, na voljo pa je tudi wellness center. Kopanje v edinstveni parafinski vodi pomaga pri odpravljanju težav z revmo in artritisom, blagodejno pa vpliva tudi na kožo.

Lokacija kampa Terme Lendava je zanimiva za oglede v okolici Lendave, sprehodite se lahko do razglednega stolpa Vinarium ali pa se s kolesom zapeljete po Lendavski vinska cesta. Priporočamo tudi obisk lokalnih restavracij, kjer vam bodo postregli prekmurske jedi.

Več o termalnih kampih izveste na - www.sava-camping.com