V katerih Valamarjevih kampih z ogrevanimi bazeni lahko še uživate v jesenskem kampiranju?

Datum objave
Kategorija
Statistika

Izkoristite lepo jesen in tudi v mesecu oktobru obiščite katerega od kampov Valamar, ki ostajajo odprti in omogočajo uživanje ob morju po ugodnejših cenah. Vabimo vas v Istro, na Krk in Rab, kjer imajo tudi kampe z ogrevanimi bazeni.

Kar nekaj kampov ostaja odprtih še v oktobru in začetku novembra, ko bodo tudi krompirjeve počitnice. Spisek vseh odprtih kampov lahko najdete v iskalniku v razdelku "Sezona“.

Pri Valamarju so pripravili posebne ponudbe jesenskega kampiranja in najema mobilnih hišic, nekaj kampov pa dodatno nudi še akcijske ponudbe na Avtokampi kartico.

Pohvalno je, da so podaljšali kamping sezono v kampu Istra Premium v Funatni in to kar do 7. januarja 2024, tako da bo odlična izbira za krompirjeve počitnice ter za novoletno kampiranje. Kamp Padova na Rabu pa bo odprt do 15. oktobra.

Jesen v kampih Valamar

Kampiranje v Istri

Kamp Istra Premium, Funtana – odprt do 7.1.2024

Vrhunsko urejen kamp, ki ga priporočamo predvsem družinam, saj nudi veliko dodatne animacije, ogrevane bazene, ki so običjano odprti do začetka novembra, velike tobogane in vodna igrala, letos prenovljen wellness s savno (doplačilo 10 € na osebo), prostorom za sproščanje na prostem ter raznolike masaže.

V kampu imajo odlično otroško animacijo z igralnicami, tudi prostorom za najstnike, kinodvorano, otroška igrala, športni center, sama lokacija pa je zanimiva za družinsko kolesarjenje.

Na voljo so urejene parcele, ogrevane sanitarije, moderne mobilne hišice, mobilne hišice s privatnim ogrevanim bazenom in glamping šotori.

Letos bo omogočeno tudi zimsko kampiranje vse do konca božično - novoletnih praznikov. Od novembra naprej bo na voljo cca 50 parcel na levi strani kampa, kjer so tudi ogrevane sanitarije.

Akcijske cene za Avtokampi kartico za kampiranje na parcelah:

> 38 € za 2 osebi, psa in parcelo Marine Comfort v terminu 30.9. - 1.11.

> 50 € za 2 osebi, psa in parcelo Bella Vista Comfort Mare v terminu 30.9. – 5.11.

> 37 € za 2 osebi, psa in parcelo Bella Vista Comfort Mare v terminu 5.11. – 7.1.

> na vseh ostalih parcelah 7,5 % na ceno osebe in parcele

Akcijske cene najema mobilnih hišic npr. za krompirjeve počitnice za 4 osebe že od 77 € naprej, za novoletne termine pa že od 61 € (cene veljajo ob zgodnji rezervaciji)

Kamp Marina Resort, Labin – odprt do 22.10.

Miren kamp v bližini Labina, ki se lahko pohvali s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaliv. Kamp je znan po potapljaškem centru, saj je morje na tem delu Istre zelo čisto.

V kampu imajo dva manjša bazena – eden plavalni in drugi otroški, ki imata ogrevano vodo, sicer pa je lokacija zelo mirna, nudi sprehode ob morju in pa kolesarjenje, vendar je to zaradi bolj strme ceste do kampa namenjeno predvsem bolje pripravljenim kolesarjem.

Ob urejenih parcelah imajo tudi možnost najema mobilnih hišic, ki so postavljene tik nad morjem.

Cena kampiranja s kamping kartico > 23 € za 2 osebi, parcelo Comfort in psa, otroci do 12 let gratis.

Otok Krk

Kamp Ježevac – odprt čez celo leto

Odličen kamp tik ob mestu Krk je priljubljena lokacija za jesensko & zimsko kampiranje. V kampu imajo ogrevan bazen, otroško igralnico, restavracijo, športni center, do centra mesta Krk pa je 5 minut hoje.

Ob urejenih parcelah (na voljo so tudi bolj sončne), imajo tudi moderne mobilne hišice tik ob morju.

Cena na kamping kartico je 23 € za 2 osebi, parcelo Comfort in psa, otroci do 12. leta bivajo brezplačno.

Cena najema mobilnih hišic za krompirjeve počitnice že od 56 €.

Kamp Krk Premium – odprt do 15.10.

Prvi kamp na Kvarnerju s petimi zvezdicami leži na vzhodni strani mesta Krk, do katerega pelje sprehajalna pot ob morju (cca 25 minut, vendar ni primerna za kolesarjenje). Za kolesarjenje se gre do glavne ceste, kjer se potem spustite na obmorsko pot ali pa po kolesarski poti do Punata.

V kampu imajo bazen z ogrevano vodo, dva tobogana, vodna igrala, športni center, igralnico, lokal ob morju in odlično restavracijo.

Lepo urejene terasaste parcele ob morju, v gornjem delu kampa pa so moderne mobilne hišice s prekrasnim pogledom na odprto morje pred Krkom.

Cena na kamping kartico je 23 € za 2 osebi, parcelo Comfort in psa, otroci do 16. leta bivajo brezplačno.

Otok Rab

Kamp Padova Resort, Rab – odprt do 15.10.

V kampu Padova Resort so se odločili, da malo podaljšajo sezono do sredine oktobra. Super lokacija ob peščeni plaži v bližini starega dela mesta Rab, do katerega je pol ure hoje ob morju. Iz kampa vodi veliko kolesarski poti po otoku.

V kampu imajo bazen z ogrevano vodo, dva manjša tobogana, otroško igralnico, osrednji trg s trgovinicami.

Akcijska cena na kamping kartico - 19 € za 2 osebi, parcelo Comfort in psa velja od 1.10. do 15.10., zadnji teden v septembru pa je v ceno vključen neparceliran prostor z elektriko.

Več informacij o ponudbi jesenskega kampiranja v Valamarjevih kampih > www.camping-adriatic.com