Krompirjeve in novoletne počitnice v kampu Istra Premium v Funtani

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kaj praviš na to, da bi za krompirjeve počitnice užival na kampiranju, se kopal v bazenu z ogrevano vodo ali pa silvestrovo preživel v mobilni hiški z ogrevanim bazenom? Vse to ti nudijo v odličnem Valamarjevem kampu Istra Premium v Funtani.

Kampiranje ni več omejeno samo na poletne mesecev. Vse več lokacij imamo, ki omogočajo kampiranje tudi za jesenske počitnice in v času božično – novoletnih praznikov. Spisek kampov na Jadranu, ki so še odprti, najdeš tukaj >.​

Med njimi je tudi odličen kamp Istra Premium, kjer so sezono podaljšali še čez novo leto oz. vse do 7. januarja 2024. Kamp je urejen na polotoku tik ob kraju Funtana. Gre za enega najbolj modernih kampov v regiji in se lahko primerja z najboljšimi kampi v Italiji.

Ponudba kampa je prilagojena družinam, saj imajo v sklopu objekta, kjer je tudi recepcija ter ena od restavracij, otroške igralnice (več prostorov za različno stare otroke), kino dvorano, kjer poteka tudi animacija, atraktivno igrišče narejeno iz vrvi, v bližini je tudi športni center z igrišči za nogomet, košarko in pustolovski mini golf.

V sklopu kampa je tudi velik bazenski kompleks, ki bo odprt predvidoma do konca oktobra. Bazeni imajo ogrevano vodo (27 – 28 °C), edino tobogani pa niso ogrevani, samo otroke to nič kaj dosti ne moti.

Letos so prenovili wellness center, kjer je zunanja savna, jacuzzi, možnost masaž ter prostor za sproščanje. Wellness bo letos prav tako odprt do konca oktobra.

V kampu je tudi več otroških igrišč, v prostoru pri recepciji lahko brezplačno igrate biljard in namizni tenis, omogočajo najem koles, saj od kampa vodijo kolesarske poti do Vrsarja in Poreča, ki so primerne za družinsko kolesarjenje.

Animacija v kampu poteka vsak dan in je zelo raznolika ter prilagojena starosti otrok, ob večerih je tudi mini disko, v času krompirjevih počitnic bo tudi tematska animacija ne temo buč in noči čarovnic.

Za novo leto bo v kampu potekala praznična animacija, silvestrovanje in kopanje v morju na 1.1. ob 12h.

Kamping parcele

Lastniki avtodomov in počitniških prikolic se radi odločijo, da jesenske počitnice izkoristijo za še zadnje kampiranje.

V kampu Istra Premium imajo urejene parcele opremljene z elektriko in vodo, nekaj parcel ima tudi odtok. Od začetka novembra naprej bo odprt samo še levi del parcel, ki so na sončni južni strani in kjer je tudi ogrevan sanitarni objekt št. 5.

Za imetnike Avtokampi kartice so pripravili posebne cene kampiranja, ki vključuje 2 osebi, parcelo z elektriko in psa, otroci do 11,99 let pa bivajo brezplačno:

> 38 € za 2 osebi, psa in parcelo Marine Comfort (desni del) v terminu 30.9. - 1.11.

> 50 € za 2 osebi, psa in parcelo Bella Vista Comfort Mare (levi del) v terminu 30.9. – 5.11.

> 37 € za 2 osebi, psa in parcelo Bella Vista Comfort Mare (levi del) v terminu 5.11.2023 – 15.1.2024

Najem mobilnih hišic

V kampu Istra Premium omogočajo tudi najem modernih mobilnih hišic za 4 - 6 oseb, ki so odlična izbira za jesen in zimo, saj imajo ogrevanje urejeno s klimatsko napravo, vsaka hišica ima prostorno nadkrito teraso in tudi žar na njej.

Na voljo so tudi mobilne hišice s privatnim bazenom z ogrevano vodo in obljubili so nam, da bo možno kopanje tudi za novo leto

Za celotne krompirjeve počitnice (28.10. - 4.11.) je prostih samo še nekaj mobilnih hišic, cene najema pa so od 97 do 110 € na noč, več mobilnih hišic je potrem prostih od 29.10. naprej, cene pa za hišice z jacuzzijem od 158 € in hišice z bazenom od 215 €.

Za božično – novoletne termine je na voljo še nekaj več mobilnih hišic, tudi tiste z bazenom. Cene najema za novo leto so trenutno od 80 – 100 € na noč, hišice Orlandin Premium Camping Villa z bazenom pa od 160 €.

Več o kampu Istra Premium in rezervacije > www.camping-adriatic.com