HydroMania vabi v Bovec na družinski rafting - plačilo s turističnimi boni še do 30. junija

Datum objave
Kategorija
Statistika

Rafting na reki Soči je primeren tudi za družine in do konca junija ga lahko plačate kar s turističnimi boni (BON21). Pri agenciji HydroMania so specialisti za aktivnosti v dolini Soče - rafting, soteskanje in vožnje s kajaki. Za kampiste so pripravili ugodnejšo ponudbo raftinga.

Akcija - na rafting s HydroManio z Avtokampi kartico

Reka Soča nudi več tras primernih za rafting, ki se razlikujemo po težavnosti. Tako je klasični rafting na reki Soči primeren tudi za otroke starejše od 6 let, če pa se boste odločili za družinski rafting, pa bodo pri Hydromanii izbrali bolj miren del Soče na trasi Čezsoča – Srpenica, tako da gredo na rafting tudi mlajši otroci, ki bodo uživali na brzicah in v prekrasnih razgledih.

HydroMania - Športna Agencija Bovec ob raftingu na reki Soči omogoča tudi soteskanje v treh raznolikih soteskah Sušec, Fratarica in Kozjak ter vožnje s kajaki na Soči in Koritnici.

Programe prilagodijo udeležencem, tako da so primerni tako za adrenalinske navdušence kot tudi za pare, družine z otroki ali skupine prijateljev ali sodelavcev. Ob aktivnostih bo z vami na vodi vedno tudi izkušen vodnik, tako da boste lahko varno uživali.

Za imetnike Avtokampi kartice dodatna ugodnost za rafting 6 = 5:

- rafting na reki Soči za 6 oseb, plačate za samo 5 oseb

Za ceno petih oseb, bo ena oseba šla na rafting brezplačno (5=6), kar je super, če se za rafting odločite s prijatelji, ali pa gresta dve družini.

​V seštevku oseb se štejejo tudi otroci in velja tudi ob plačilu raftinga s turističnim bonom. Ob rezervaciji termina samo povejte, da imate Avtokampi kamping kartico.

Že sedaj pa poskrbite za rezervacijo termina, saj so predvsem vikendi zelo zasedeni.

Rezervirajte svoj termin za aktiven oddih v dolini Soče in izkoristite BON21 - www.hydromania.si