Glamping Arena One 99 odpira vrata že konec junija - fotogalerija

Datum objave
Kategorija
Statistika

Prvi glamping resort v Istri - Arena One 99 bo odprt že konec junija, ko bodo gostili prve turiste v glamping šotorih.

Letošnje poletje bo na jugu Istre v znamenju odprtja prvega glamping resorta v Istri glampingArena One 99 - avtokampi.siglamping Arena One 99.

Številni lokacijo poznate, saj je prej tukaj deloval kamp Pomer, letos pa bodo ponudbo spremenili in omogočili glamurozen dopust v glamping šotorih. Prve goste v šotorih pričakujejo že ob koncu junija, ko bodo zaključena vsa dela.

Pod novico si lahko ogledate najnovejše fotografije iz novega glamping naselja, ki kažejo, da dela potekajo zelo hitro.

Najem glamping šotorov v Istri

Glamping Arena One 99 je le nekaj kilometrov oddaljen od Pule in leži ob robu vasice Pomer. Gostom bodo ponudili ekskluzivno naselje 196 luksuznih šotorov, ki bodo glede na velikost in opremljenost  primerni za družine in pare. Ob šotorih bo urejen tudi zunanji glampingArena One 99 - avtokampi.siwellness z masažnimi kadmi, savno, pilatesom, jogo in prostorom za sproščanje.

V ponudbi predstavljajo glamping šotore slovenskega proizvajalca Adria za 4 osebe, ki bodo opremljeni z dvema spalnicama in šotori za 6 osebe, ki bodo imeli dodatno tretjo spalnico še v galeriji. Šotori bodo nudili tudi kuhinjo, kopalnico, veliko teraso, vsi šotori bodo klimatizirani in opremljeni s televizijo in brezplačnim internetom.

V ponudbi bo tudi glamping hišica za 2 osebi slovenskega podjetja Lushna, ki bo delno poskrbelo tudi za ureditev wellnessa v naravi (savna, čeber s hladno vodo, kopalnice...)glampingArena One 99 - avtokampi.si

Arena One 99 bo prava lokacija za družinske aktivne počitnice. Otroci bodo deležni animacije, igrišč, ob večerih tudi kino predstav, plaža pa je prodnata in zelo primerna za učenje plavanja. Gostom bo na voljo tudi beach bar, restavracija, trgovina, v bližini je tudi večja marina.

V naselju bo poskrbljeno tudi za športne aktivnosti, saj bo delovala šola deskanja, možno bo najeti SUP desko in kajak, v okolici pa je tudi veliko urejenih kolesarskih in tekaških poti.

Gostom priporočamo ogled Nacionalnega park Kamenjak, ki je oddaljen le 5 kilometrov, in obisk starega dela Pule z ogledom rimske Arene.

Več informacij o ponudbi glamping Arena One 99 dobite na www.arenacamps.com