Baia Holiday prevzema kamp Gasparina ob Gardskem jezeru

Datum objave
Kategorija
Statistika

Podjetje Baia Holiday je znano v kamping turizmu, saj upravlja kar 16 kampov po Evropi, nam najbližja sta kamp Poljana na Lošinju in kamp Mare Pineta v Sistiani / Sesljanu. Ob koncu sezone so pod svoje okrilje dodali še odličen kamp Gasparina, ki leži na jugovzhodni obali Gardskega jezera in je v neposredni bližini zabaviščnega parka Gardaland.

Baia Holiday je že nekaj let tudi naš partner in imetnikom kamping kartice omogoča popust v njihovih kampih.

Sedež družbe Baia Holiday je v kraju Salo ob Gardskem jezeru, kjer podjetje deluje že vse od leta 1974. V bližini že imajo manjši kamp Piccola Gardiola, znani pa so po odličnih kampih na severu Sardinije, v bližini Benetk imajo kamp Cavallino, na obrobju Rima pa je njihov kamp Roma Capitol. Sicer pa imajo še štiri kampe v Franciji in enega v Španiji.

Kamp Gasparina leži ob robu kraja Castelnuovo del Garda oz. 2 km od kraja Peschiera del Garda. Lokacija kampa direktno ob Gardskem jezeru, od zabaviščnega parka Gardalanda pa je kamp oddaljen 1,5 km, tako da greste lahko peš ali pa s kolesom. Kamp je bil do sedaj odprt od 1. aprila do 30. septembra.

Kamp ima okoli 350 kamping parcel in nekaj več kot 100 mobilnih hišic za 4 -5 oseb. Dodatno ima kamp tudi bazenski del s plavalnim in otroškim bazenom, otroška igrišča ter igralnico, lokal s pogledom na jezero, restavracijo, trgovino … V kampu so dovoljeni tudi psi.

Lokacija kampa Gasparina je zelo zanimiva, saj ob jezeru poteka sprehajalna pot, tako da ste v 10 minutah v centru kraja Peschiera del Garda, prav tako pa greste lahko s kolesom do kraja Lazise ali pa do znanega kraja Sirmione. Iz Peschiere pelje lepo urejena kolesarska pot proti jugu vse do Mantove, potem pa se lahko z vlakom preko Verone vrnete nazaj do Gardskega jezer.

Glede zabaviščnih parkov pa je vse blizu – Gardaland in akvarij Sea Life sta 15 minut peš, samo nekaj kilometrov stran pa so tudi parki Caneva Acquapark, Movieland in Natura Viva Zoo Safari.

Tako že naslednje leto lahko pričakujemo kamp Gasparina v ponudbi Baia Holiday kampov > www.baiaholiday.com