ELPEC eBikes omogoča cenejši nakup ali najem električnega kolesa

Datum objave
Kategorija
Statistika

Električna kolesa so vse bolj priljubljena, uporabljajo pa jih tako starejše osebe, ki uživajo na mestnih kolesih, kot tudi aktivni kolesarji, ki posegajo po gorskih in cestnih modelih koles. ELPEC eBikes je prvi specializiran center električnih koles v Sloveniji, ki imetnikom Avtokampi kartice nudi številne ugodnosti.

Kolesarska sezona se pričenja in hitro bo potrebno poskrbeti za kolesa, saj kot že vemo, je v zadnjih dveh leti kolesarjenje zelo priljubljena aktivnost, zato se pogosto zgodi, da najbolj priljubljenih koles še pred poletjem zmanjka,

Tudi ljubitelji kampiranja radi kolesarimo in vse več se uporabljajo tudi električna kolesa, ki zaradi pomoči motorja omogočajo, da se odpravimo na daljše razdalje in se odločimo tudi za kolesarske izlete, ki vključuje kakšen bolj strm klanec.

Avtodomarji radi uporabijo električna kolesa tudi za prevoz od postajališča za avtodome do središa mest.

Nakup novega ali rabljenega električnega kolesa

Pri ELPEC eBikes nudijo različne modele novih električnih koles, njihova posebnost pa je, da kupcem omogočajo tudi nakup rabljenih električnih koles, ki so cenovno ugodnejša in so bila predhodno pregledana ter obnovljena, kupcu pa prejmejo tudi 1 letno garancijo.

V ponudbi imajo električna kolesa znamke Malaguti, ki imajo ob različnih modelih gorskih koles na voljo tudi odlična mestna kolesa primerna predvsem za starejše uporabnike, ki si želijo več udobnosti in bolj pokončne drže med kolesarjenjem. Njihovo e-kolo Malaguti Bolonina VW 3.0 je bilo prejelo nagrado za kolo leta.

Cene novih električnih koles so odvisne predvsem od opremljenosti, motorja in baterije in se pri ELPEC eBikes gibljejo od 1.800 do 6.000 €.

V ponudbi rabljenih električnih koles imajo veliko različnih modelov, ki se cenovno večinoma gibljejo od 1.700 do 3.000 €

Letošnje novosti v ponudbi električnih koles

- Nova gorska električna kolesa slovenskega proizvajalca Cult s slovenskim motorjem Domel – cenovno ugodna ponudba + odlična kombinacija motorja in močne baterije

- Nova in rabljena NOX električna kolesa, ki združujejo nemški dizajn in avstrijsko kvaliteto – hibridni sistem motorja, ki omogoča hitro predelavo v običajno kolo

- Nova Bianchi gorska in mestna električna kolesa

- Rabljena električna kolesa znamke KTM

- Nova polnovzmetena električna gorska kolesa Convay

Najem električnih koles

Če bi radi preizkusili vse prednosti električnih koles, potem vam priporočamo, da ga najamete vsaj za en vikend.

Pri ELPEC eBikes nudijo najem več različnih modelov gorskih in mestnih električnih koles (velikost koles, 27,5", 28" in 29", velikosti okvirjev S, M in L ) in ob tem izkoristite ugodnost na Avtokampi kartico, ko ob najemu enega kolesa, drugega dobite brezplačno.

Cena dnevnega najema električnega kolesa je 45 €, vikend najem stane 85 €, tedenski pa 150 €. Če se odločite za nakup električnega kolesa, vam znesek dnevnega najema odštejejo od kupnine.

Ugodnosti za imetnike Avtokampi kartice pri nakupu in najemu električnih koles

ELPEC eBikes v letu 2022 nudi dodatne popuste imetnikom Avtokampi kartice - ob nakupu ali najemu pokažete kamping kartico:

> 10% gotovinski popust pri nakupu novih električnih koles – velja za gorska, mestna, gravel in otroška kolesa

> Brezobrestno mesečno financiranje

> Brezplačen nulti servis

 > Vikend najem električnega kolesa (petek - ponedeljek): plačate za najem 1 kolesa + 1 kolo znotraj iste kategorije dobite brezplačno. Cena vikend najema električnega kolesa že od 85 €.

> 10% gotovinski popust na daljši najem električnega kolesa (3, 6, 9 mesecev).

Če naše kamping kartice še nimate, si jo hitro uredite na - Avtokampi kamping kartica >>

Več informacij o prodaji in najemu električnih koles > https://elpec.si