V trgovino Smartus po nove modele električnih skirojev Navee - dodaten popust za kampiste

Datum objave
Kategorija
Statistika

Smartus je novejša slovenska spletna trgovina, ki ima zelo širok izbor izdelkov od računalništva, telefonije, elektronike, izdelkov za dom in tudi prosti čas. Še pred poletjem so dobili novo zalogo električnih skirojev Navee, ki so zanimivi tudi za uporabo na kampiranju. Izkoristite popust, ki so ga pripravili za ljubitelje kampiranja.

Električni skiroji so priročni tudi na počitnicah in omogočajo hitrejši prevoz, predvsem pa manj nevšečnosti z iskanjem parkirnih prostorov.

Številni kampisti električne skiroje uporabljajo za prevoz do trgovine, pekarne ali plaže, če je ta malce bolj oddaljena. Vse več električne skiroje uporabljajo tudi avtodomarji, da se s parkirišča za avtodome zapeljejo v središča mest in si tako enostavno ter hitro ogleda znamenitosti. Pogosto eskiroje vidimo tudi v marinah, vse več jih uporabljajo lastniki električnih vozil, da izkoristijo čas, ko je njihovo vozilo na polnilnici.

Se je pa potrebno zavedati, da električni skiro sodi med prevozna sredstva za katera veljajo tudi določena pravila, predvsem na območjih za pešce pa se je potrebno peljati s hitrostjo pešca.

Prednost električnih skirojev pred kolesi je, da se jih enostavno zloži, tako da med prevozom v vozilu zasedejo manj prostora, so pa tudi cenejši od električnih koles.

Električni skiroji Navee

Trgovina Smartus nudi zanimive in kakovostne električne skiroje Navee, ki se lahko pohvalijo z močnim motorjem (odvisno od modela skiroja 300 ali 500 W), tako da ne bo klanca, ki ga ta električni skiro ne bi mogel premagati. Za večjo varnost ima možnost nastavitve treh stopenj hitrosti, kakovostna baterija pa poskrbi za doseg 40 – 65 km.

Za skiroje Navee je značilno, da so narejeni iz trpežnejših materialov, zato so tudi nekoliko težji (24 kg), imajo pa s tem večjo nosilnost do kar 120 kg.

Za razliko od drugih skirojev imajo Navee skiroji za širše stojišče (16 - 17 cm odvisno od modela), tako da imate med vožnjo več prostor za noge in tudi boljše ravnotežje.

Vsi skiroji Navee imajo večje 10-palčne pnevmatike, sprednjo in zadnjo luč, LED zaslon za spremljanje in nastavitev hitrosti vožnje ter napolnjenosti baterije. Za učinkovito zaviranje pa poskrbijo dvojne zavore – spredaj E-ABS sistem ter zadaj disk zavora.

V letu 2023 je njihov električni skiro Navee S65 prejel tudi prestižno oblikovalsko nagrado Red Dot.

V spletni trgovini Smartus in tudi v njihovi klasični trgovini v hali A v ljubljanskem BTC (visoko pritličje, trgovina št. 14) so na voljo trije različni modeli skirojev Navee, ki se razlikujejo glede na moč motorja, kapaciteto baterije in opreme.

> Električni skiro Navee V40 - gre za osnovni model električnega skiroja, ki je namenjen predvsem krajšim vožnjam po mestu. Moč motorja 300 W in max. hitrost 20 km/h, baterija pa zagotavlja avtonomijo do 40 km prevožene poti.

> Električni skiro Navee N65 – zmogljivejši model skiroja z močnejšim motorjem 500 W, ki poskrbi, da boste med vožnjo premagali tudi do 25% klanec, za do 65 km prevožene poti pa skrbi 48V 12.5Ah litijeva baterija. Stojišče je pri tem skiroju narejeno iz magnezijeve zlitine.

> Električni skiro Navee S65 – najboljši model, ki ima vse kot model N65, dodatno pa je skiro opremljen še z naprednjim dvojnim vzmetenjem, ki zagotovi učinkovito blaženje med vožnjo, kar je še posebej pomembno, če skiro pogosto uporabljate za vožnjo po mestih, kjer je veliko robnikov.

Popust ob nakupu skiroja Navee do konca junija

Uporabite kodo KAMPI20 in pridobite 20 € popusta ob nakupu električnega skiroja Navee do konca junija 2023. Popust velja na vse tri modele skirojev in velja v spletni trgovini kot tudi v fizični trgovini v hali A v BTC Ljubljana.

Več informacij in cene električnih skirojev Navee > www.smartus.si