V ELPEC eBikes po električna kolesa Cube & Fischer ter na dneve odprtih vrat

Datum objave
Kategorija
Statistika

Razmišljate o nakupu električnega kolesa, pa imate še vedno pomisleke in dodatna vprašanja glede njihove uporabe? Pridite v specializiran center električnih koles ELPEC eBikes, kjer imajo ob trgovini tudi servis in vam bodo z veseljem pomagali, kolesa pa boste lahko tudi preizkusili ali pa po ugodni ceni najeli. Vabimo vas na ELPEC dneve odprtih vrat, ki bodo potekali sredi aprila v Ljubljani in Mariboru.

Električna kolesa Cube in Fischer v trgovinah Elpec e-Bike - podarjajo šotor Outwell - Avtokampi.si

Električna kolesa so zadnja leta zelo priljubljena tudi pri kampistih, saj omogočajo, da v enem dnevu prevozite več kilometrov kot z običajnim kolesom, tudi starejše osebe pa lahko z električnim kolesom premagajo kakšen klanec na poti do cilja.

Novo v Elpec trgovinah – vrhunska električna kolesa Cube

Trgovine z električnimi kolesi ELPEC eBikes v Ljubljani, Mariboru in Šempetru v Savinjski dolini so znane po tem, da ob novih e-kolesih različnih znamk omogoča tudi nakup rabljenih koles, ki jih predhodno pregledajo in servisirajo, tako da kolesa dobijo dodatno 1 letno garancijo.

Letos pa so v ponudbo dodali tudi atraktivna nemška električna kolesa Cube. Gre za enega največjih proizvajalcev koles na svetu, ki za pogon uporablja Bosch motorje, ki so zelo zanesljiva in robustna ter imajo za svojo ceno izjemne kakovostne komponente.

Pri Cube izdelujejo več kot 190 različnih različic električnih koles, v trgovini ELPEC eBikes pa so izbrali nekaj najbolj zanimivih modelov gorskih koles s prednjim vzmetenjem in polnovzmetenih za vse tiste, ki zahtevajo največ od kolesa.

Odločite se lahko tudi za Cube mestna električna kolesa, ki jih ponujajo v različnih barvah, tako da so primerna za moške in ženske, predvsem pa omogočajo udobno vožnjo po mestnih ulicah.

Električna kolesa Fischer - nemška kvaliteta po najugodnejši ceni

Kolesa Fischer so mogoče pri nas manj znana, imajo pa kar 70-letno tradicijo in zadnjih 10 let delajo predvsem na električnih kolesih. V svojem prodajnem programu imajo mestna, trekking in gorska e-kolesa opremljena z motorji Bafang ali Brose ter dostopna po ugodnih cenah.

Predsezonska akcija do 15.4. s 15% popustom na električna kolesa Fischer > www.elpec-ebikes.com

Predstavljamo nekaj najbolj zanimivih modelov koles Fischer

Električno mestno kolo Fischer Cita 2.1i z 28 colskimi kolesi in vso potrebno dodatno opremo in prednjim vzmetenjem za udobno ter varno vožnjo po mestnih ulicah. Zelo primerno kolo tudi za starejše kolesarje. Elektromotor Bafang z 65 Nm navora, baterija 400 Wh za cca 100 km kolesarjenja ​

Gorsko e-kolo Fischer Motis 5.0i s prednjim vzmetenjem in 29 colskimi kolesi, menjalnikom SRAM GX in hidravličnimi disk zavorami. Kolo je opremljena z motorjem Brose s 50 Nm navora in 500 Wh baterijo za do 120 prevoženih kilometrov (odvisno od stopnje pomoči: Eco, Tour, Sport, Boost)

Gorsko e-kolo Fischer montis 6.0i Fully je primerno za ljubitelje gorskega kolesarjenja in kolesarskih parkov, saj gre za polnovzmeteno (RockShox vzmeti) električno kolo z aluminijastim okvirjem in 27,5 colskimi kolesi. Za udobje poskrbi hidravlična sedežna opora, ki jo ob vzponu dvignete, med spustom pa spustite zgolj s stiskom na ročico. Kolo je opremljeno z motorjem Brose z 90 Nm navora in kapaciteto baterije 500 Wh, kar zadostuje za do 130 prevoženih kilometrov.

Najem električnega kolesa za cel teden

ELPEC eBikes vam omogoča, da se spoznate z električnimi kolesi na način, da električno kolo najamete za cel teden in tako boste najbolje preverili vse prednosti e-koles. Vzemite električno kolo s seboj na počitnice in uživajte v raziskovanju novih krajev.

Pripravili so enotno ceno za tedenski (petek - četrtek) najem za gorskega ali mestnega e-kolesa, ki v stane 109 €

Elpec dnevi odprtih vrat 14. in 15. april 2023

V petek in soboto (14. in 15.4.) bodo pri Elpec eBikes imeli dneva odprtih vrat, ko bodo predstavili najnovejša električne kolesa, imeli brezplačne testne vožnje, poskrbeli pa bodo tudi za popravilo manjših okvar na vaših kolesih.

Lokacija:

> Elpec eBikes, Letališka 1 , Ljubljana

> Elpec eBikes, Prvomajska ul. 26, Maribor

Ugodnosti, ki bo veljale samo ta dva dneva:

- brezplačne testne vožnje električnih koles

- 10% popusta na redne cene električnih koles, kolesa Fischer do 15%

- delavnica kako doma popraviti in nastavit kolo, termina dogodka sta v petek ob 13. uri in v soboto ob 11. uri. Število mest je omejeno, zato je potrebna prijava po telefonu na tel. št. 051 652 194

Veš informacij > www.elpec-ebikes.com