Depo za avtodome, prikolice in čolne v Ljubljani

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Ljubljani je za lastnike avtodomov, počitniških prikolic in čolnov velik problem, kjer parkirati oz. shraniti vozilo ali prikolico, ko ni v uporabi. Našli smo rešitev – varovan in 24 ur na dan dostopen varovan depo za počitniška vozila.

Depo z vso oskrbo in 24 urnim dostopom vse dni v tednu

Lokacija kamp depoja je v industrijski coni Črnuče, ki je v neposredni bližini ljubljanske obvoznice in Štajerske ceste, tako da ste blizu avtoceste ne glede na to ali greste na Primorsko, Gorenjsko ali Štajersko.

Letos so parkirišče za avtodome in prikolice še razširili in tako pridobili 60 dodatnih parkirnih mest. ​

Za lastnike avtodomov je še posebej zanimivo, da ima vsak uporabnik točno določeno označeno parkirano mesto, na dvajsetih parkirnih mestih pa omogočajo tudi priklop na elektriko.

Vsem je v sklopu depoja na voljo pipa s svežo vodo in možnost izpusta odpadne vode ter wc kaset. Tako ob koncu potovanja ne potrebujete obiskovati lokalnih camper stop mest, ampak vse opravite na lokaciji vašega parkirišča.

Parkirišče je ograjeno, ponoči osvetljeno in dodatno varovano tudi s kamerami. Dostop do parkirišča je uporabnikom omogočen preko mobilnega telefona in to 24 ur vse dni v tednu. Tako se lahko brez težav s potovanj vrnete tudi sredi noči.

Cena najema parkirišča za avtodom, prikolico ali čoln:

> mesečni najem brez elektrike 39 € ali letni najem 390 €​

> mesečni najem parkirišča z elektriko 59€ ali letni najem 590 €

Več informacij in rezervacija parkirnega mesta na +386 51 257 262 ali na spletni strani https://parkiraj-avtodom.si