Novosti iz Decatlona - kmalu nova trgovina v Kopru, nov logo in brezplačen servis koles

Datum objave
Kategorija
Statistika

Trgovine Decathlon ljubitelji kampiranja poznamo po odlični ponudbi opreme za kampiranje in njihovih šotorih Quechua. Leto 2024 so pričeli z novo podobo in novim sloganom, v Kopru pa bodo sredi maja odprli novo trgovino. V sredo, 27.3., bodo imeli brezplačne servise koles.

V Kopru šesta Decathlonova trgovina v Sloveniji

Decathlon je ena vodilnih svetovnih blagovnih znamk na področju športne opreme, ki je bila ustanovljena leta 1976 in vključuje več kot 70 raznolikih športov. Skupno imajo v 72 državah kar 1.750 trgovin, zaposlujejo pa več kot 100.000 ljudi.

V Sloveniji je Decathlon prisoten od aprila 2016, ko so odprli prvo trgovino v ljubljanskem BTC, potem pa so sledile še otvoritve trgovin v Mariboru, Celju, Ljubljana – Rudnik in Murska Sobota.

Predvidoma sredi maja bo Decathlon v Kopru odprl še eno trgovino v sklopu trgovskega centra Planet Koper. Trgovina bo urejena na več kot 2.000 m2, zaradi lokacije v bližini morja pa napovedujejo veliko ponudbo kamping opreme, šotorov, športov na vodi, ribolov in seveda tudi ostalih športov. Koncept trgovine Decathlon Koper bo narejen tako, da bo kupce po krožni poti vodil skozi različne športe.

Pri Decathlonu so letos pripravili tudi nov logotip Orbita, ki ga sestavlja dinamična oblika iz kombinacije črk C in A iz izmena podjetja in predstavlja planino, jedro, val… Usmerjen je v prihodnost, predstavlja pa gibanje in ambicijo za doseganje novih ciljev.

Imajo tudi nov slogan »Move people through the wonders of sport - Vodimo ljudi skozi čudeže športa«, njihov cilj pa je pomagati ljudem, da postanejo bolj zdravi in zadovoljni v trajnostni prihodnosti, prednosti športa pa omogočiti prav vsakomur.

Pri Decatlonu želijo v naslednjih letih skozi uporabo digitalnih tehnologij izboljšati uporabniško izkušnjo ter skupaj s partnerji strmeti k trajnosti v celotni dobavni verigi. Nov poslovni model temelji na krožnem poslovanju in podaljševanju življenjskega cikla izdelkov.

Brezplačen servis koles v sredo, 27.3. 2024

Da pa ne bodo samo govorili, so pri Decathlon Slovenija takoj šli v akcijo in ob pričetku kolesarske sezone, bodo v sredo, 27. marca, v vseh svojih trgovinah po Sloveniji nudili brezplačen osnovni servis koles.

Akcija bo potekala med 13. in 19. uro za vse za registrirane uporabnike (enostavna registracija na spletni strani, kje si hitro ustvarite profil).

Opravljali bodo servis za vse znamke koles, vključuje pa diagnostiko, nastavljanje prestav, zavor in krmila, privijanje vseh vijakov ter matic, mazanje verige, polnjenje pnevmatik in montažo dodatkov. Prijava na servis ni potrebna.

Po kamping opremo in šotore

Decathlon ima 9 specializiranih lastnih blagovnih znamk npr. Rockrider za gorsko kolesarjenje, Btwin za urbani transport, Kipsta za ekipne športe, med njimi pa je tudi Quechua, ki vključuje pohodništvo in kampiranje.

Kdo ne pozna njihovih hitro zložljivih šotorov, po novem imajo tudi napihljive šotore, ki omogočajo hitro postavitev tudi večjih družinskih šotorov in vseveda vse dodatne opreme za kampiranje.

Najnovejše v ponudbi so tudi cenovno dostopni strešni šotori za dve osebi, ki so namenjeni popotnikom, ki med počitnicami večkrat zamenjajo lokacijo bivanja.

Ljubitelji kampiranja pravijo, da se na njihovih kamping posteljah spi bolje kot doma in da jim ni škoda dati nekaj evrov več, saj so jutra preživeta na kampiranju precej lepša.

Seveda pa si lahko celovito ponudbo športne in kamping opreme ogledate in tudi naročite na spletni strani www.decathlon.si.