Decathlon v Kopru v petek, 10. maja, odpira novo trgovino

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Kopru bo v petek, 10. maja 2024, odprta že šesta trgovina Decathlon v Sloveniji. Gre za eno največjih verig trgovin z opremo za šport in prosti čas, ki jo ljubitelji kampiranja poznamo tudi po kakovostni opremi za kampiranje in šotorih Quechua.

Decathlon Koper bo deloval v okviru trgovskega centra Planet Koper (Ankaranska cesta 2). Gre že za šesto lokacijo pri nas, Decathlon trgovine pa najdemo tudi v Ljubljani (BTC in Rudnik), v Celju, Mariboru in Murski Soboti.

Decathlon najdemo v 78 državah po svetu, skupno pa imajo 1.750 trgovin. V Kopru bo svečana otvoritev potekala v petek, 10. maja, ob 9. uri. Skupaj z lokalno skupnostjo bodo proslavili športni duh, prav tako pa se bodo obiskovalci lahko udeležili številnih aktivnosti.

Trgovine Decathlon so namenjene vsem, ki potrebujejo kakovostno športno opremo po dostopnih cenah. Pri Decathlonu želijo s ponudbo povabiti vse ljudi, da so aktivni vsak dan in s tem poskrbijo za svoje zdravje, vse bolj pa skrbijo, da so njihovi izdelki trajnostni.

Nova trgovina Decathlon Koper je urejena na več kot 2.000 m2, zaradi lokacije v bližini morja pa bo imela tudi bogato ponudbo kamping opreme, šotorov, športov na vodi, ribolov in seveda tudi ostalih športov. Odprta bo od ponedeljka do sobote, vsak dan med 9. in 21. uro.

V sklopu trgovine bo na voljo tudi servis športne opreme npr. koles, SUP desk, šotorov...

Decathlon v celoviti ponudbi opreme za več kot 70 športov vključuje tudi svoje blagovne znamke. Med njimi so najbolj znane:

Quechua – kampiranje in pohodništvo

B'Twin – kolesa in kolesarska oprema

Kiprun – oprema za tek

Tribord - vodni športi

Domyos – fitnes oprema in oblačila

Artengo – oprema za tenis

Kipsta – oprema za nogomet

Ob fizičnih trgovinah, pa Decathlon omogoča nakup športne in kamping opreme tudi na spletni strani, kjer lahko tudi preverite zalogo - www.decathlon.si