Colours of Istria - v barvah Istre - sodelujte v facebook nagradni igri in osvojite lepe nagrade!

Datum objave
Kategorija
Statistika

Že poznate vse skrivnosti severozahodne Istre? Turistična ponudba mest Umag, Novigrad, Bartonigla in Buje je zelo bogata ter raznolika. Sodelujte v nagradni igri spletnega portala www.coloursofistria.com in osvojit elepe nagrade.

Turistične skupnosti severozahodnih istrskih mest Umag, Novigrad, Bartonigla in Buje ter turistični podjetji Istraturist in Laguna Novigrad so se odločili, da bodo celotno regijo promovirali kot destinacijo, ki je turistom dostopna in zelo zanimiva skozi celo leto.

Pod znamko Colours of Istria   - V barvah Istre so vsa štiri mesta združila svoje moči in predstavila zelo bogato ter raznoliko turistično ponudbo. S turistično znamko Colours of Istria želijo ne samo privabiti turiste, da obiščejo severozahodno Istro, ampak jih prepričati, da se izplača tudi vrniti.

Logotip znamke boste videli v vseh turističnih brošurah in na številnih krajih v regiji, prepoznali pa ga boste po štirih barvah (modra, oranžna, zelena in vijolična) in vsaka predstavlja eno od specifičnosti severozahodne Istre.
www.coloursofistria.com

Štiri barve za štiri lastnosti severozahodne Istre

Modra barva ponazarja morje, sonce, plaže in ponudbo wellness hotelov, oranžna je namenjena številnim prenovljenim športnim objektom, ki omogočajo gostom aktivno preživljanje dopusta. Današnji turisti, predvsem pa ljubitelji kampiranja, si želijo dopust preživeti v naravnem okolju, kar ponazarja zelena barva, vijolična barva pa skriva vse najboljše vinarje, pridelovalce oljk in olivnega olja ter številne odlične gostilne, v katerih lahko preverite bogato istrsko gastronomsko ponudbo, ki vključuje tako morske dobrote kot tudi pršut, tartufe, špraglje in pa specialitete istrskega goveda boškarin.

Zelo informativen spletni portal

Na spletnem portalu www.coloursofistria.com boste našli številne informacije o turistični ponudbi severozahodne Istre, o hotelih, apartmajih ter tudi avtokampih. Na enem mestu so zbrane informacije o vseh naravnih znamenitostih, prireditvah, športnih objektih, kolesarskih in pohodniških poteh. Ob tem pa imate hiter pregled najboljših restavracij in konob, ki jih lahko obiščete v času vašega oddiha.

Facebook nagradna igra - naložite fotografijo z vašega dopusta
Na njihovi facebook strani www.facebook.com/ColoursofIstria trenutno poteka posebna nagradna igra v kateri sodelujte tako, da naložite vašo fotografijo s počitnic iz okolice Umaga ali Novigrada.

Za vse sodelujoče so pripravili res lepe nagrade, konec leta pa bodo podelili tudi glavno nagrado 7 dnevni paket za dve osebi v hotelu v Umagu.