Cenejši najem mobilnih hišic v Vrsarju in Rovinju

Datum objave
Kategorija
Statistika

Mobilne hišice so vse bolj priljubljena oblika družinskih počitnic v kampu, saj nudijo veliko udobja, so klimatizirane, hkrati pa ob nevihtah nudijo trdno streho.

V kampu Valkanela - Vrsar in kampu Veštar - Rovinj so v juliju pripravili akcijsko vikend ponudbo najema mobilnih hišic, ko so znižali cene za 10%. Akcija velja v terminih 12. – 15.7. in 19. – 22.7.

Ljudje za najem mobilne hišice odločijo, ker vedo, da lokacija v kampu nudi vse potrebno za lepe počitnice. Otroci bodo imeli animacijo, urejena otroška igrišča, bližino morja, številni kampi (tudi Valkanela in Veštar) pa imajo tudi bazene.

Gostom so na voljo tudi trgovine, restavracije in lokali, tako da lahko vozilo za čas počitnic parkirajo in uživajo ob morju.

Kamp Valkanela – Vrsar

Kamp Valkanela že vrsto let sodi med najbolj priljubljene kampe pri družinah. Pred leti so ga deloma prenovili in uredili novo plažo, ki ima sedaj tudi peščeni del za najmlajše obiskovalce, zgradili velik bazenski kompleks s plavalnim in otroškim bazenom ter izboljšali ponudbo animacije.

Kamp leži le 2 km pred Vrsarjem in do mesta vodi urejena sprehajalna in kolesarska pot. Priporočamo ogled v večernih urah, saj je od cerkvice nad hribom lep sončni zahod.

V kampu imajo v ponudbi več različnih tipov mobilnih hišic z dvema ali tremi spalnicami. Določene hišice v gornjem delu kampa imajo v bližini manjše bazene ali lasten jacuzzi na terasi.

Kamp Veštar – Rovinj

Kamp leži 5 km južneje od Rovinja do katerega se da priti po kolesarski poti, ki poteka v bližini morja. Ponudba v kampu je prilagojena družinam, saj ob bazenih nudijo tudi vodna igrala, v kampu pa imajo tudi peščeno senčno plažo.

V poletnih mesecih organizirajo otroško animacijo, na voljo je napihljiv aquapark, imajo tudi potapljaški center in manjšo marino.

Mobilne hišice so v kampu Veštar postavljene na desni del. Ob morju so urejene v terasah, najamete pa lahko tudi mobilne hišice, ki so postavljene ob manjših bazenih. Gre za zelo moderne mobilne hiške za 4 – 6 oseb opremljene z dvema ali tremi spalnicami.

Preverite akcijsko ponudbo najema mobilnih hišic Maistra in izkoristite akcijsko ponudbo v juliju >> www.maistracamping.com