Kolesarski šampion Tadej Pogačar je postal novi član družine Carthago

Datum objave
Kategorija
Statistika

Zmagovalec lanskoletne kolesarske dirke Tour de France se je pridružil avtodomarjem in bo v naslednjih letih za potrebe treningov in tekmovanj uporabljal avtodom Carthago c-compactline L 141 LE.

V Odrancih je direktorica podjetja Carthago Slovenija, ga. Sandra Županec, slovesno predala ključe novega avtodoma Carthago c-compactline vrhunskemu kolesarju Tadeju Pogačarju, slovenskemu vrhunskemu kolesarju.

S Carthagom do novih uspehov

Tadeja Pogačarja bo novi avtodom Carthago spremljal pri nadaljnjih kolesarskih uspehih. Po podpisu pogodbe si je z zanimanjem ogledal proizvodnjo avtodomov Carthago, ki že od leta 2008 poteka tudi v Odrancih.

Ob prevzemu avtodoma je bil zelo vesel, da bo lahko odslej vozil avtodom Carthago, ki slovi po svojem udobju. Zbrane prisotne je Tadej navdušil s svojo skromnostjo, hkrati pa mu je veliko pomenilo, da so mu v Odrancih zaželeli dobrodošlico s tem, da je zdaj postal član Carthago družine.

Avtodom Carthago c-compactline L 141 LE sodi med lažje avtodome, saj pripravljen na vožnjo tehta manj kot 3 tone. Ozka oblika in lahka konstrukcija spominjata na Tadejevo dirkalno kolo. V notranjosti je vse potrebno za udobno bivanje in počitek – funkcionalna kuhinja, dnevni prostor, praktična kopalnica z wc-jem in tušem ter udoben spalni del z veliko posteljo in dodatno dvižno posteljo nad vozniško kabino. Shranjevalni del v zadku avtodoma, ki je dostopen z obeh strani, je dovolj velik za kolesa in vso potrebno kolesarsko opremo.

Nikoli ne odnehaj in nikoli se ne predaj

Direktorica podjetja je v govoru izpostavila, da bo slogan Tadeja »Nikoli ne odnehaj in nikoli se ne predaj« navdihoval več kot 800 zaposlenih v tovarni avtodomov Carthago in Malibu v Odrancih, da bodo še boljši in bolj uspešni. Poudarila je, da sta se združila zmagovalca in da je sodelovanje z enim od najbolj uspešnih mladih športnikov na svetu, nov mejnik za njihovo uspešno podjetje.

Po dogodku si je Tadej vzel čas za krajše srečanje s humanitarcem Miho Deželakom, ki je samo lani zbral skoraj 350.000 € v akciji Deželak junak, ko je s kolesom obkrožil Slovenijo. V intervjuju mu je Tadej zaupal, da bo vrhunec sezone kolesarska dirka Po Franciji, ki bo zaradi olimpijskih iger potekala nekoliko prej, in sicer od 26. junija do 18. julija. Tam bo branil zmago in zaveda se, da bo najtežje ponoviti uspeh iz lanskega leta.

Potrjeno – Tadej Pogačar prihaja tudi na 27. dirko Po Sloveniji, ki bo potekala od 9. do 13. junija 2021. V Slovenijo prihaja z ekipo UAE Team Emirates s ciljem, da obranijo lansko zmago. Kraljevska etapa bo v soboto s startom v Ajdovščini in ciljem na Sveti Gori nad Novo Groico.

Tadeja je po predaji avtodoma čakal trening - skoraj 200 kilometrov kolesarjenja od Odrancev do domače Komende, kjer ga je spremljal Miha Koncilija, vodja Pogi teama. Pogi team je podmladek kolesarjev Roga iz Ljubljane, katerim pomaga Tadej in ki bodo občasno tudi uporabljali Tadejev avtodom.

Podjetje Robeta bo poskrbelo za servis avtodoma

Po predaji bo za brezhibno delovanje avtodoma Tadeja Pogačarja skrbel Carthagov poslovni partner, podjetje Robeta iz Slovenj Gradca, ki je od leta 2018 ekskluzivni zastopnik znamke Carthago v Sloveniji in na Balkanu. Poleg same prodaje nudijo tudi servis avtodomov, dobavo rezervnih delov, celostne rešitve, večja popravila, 3D optiko in avtopralnico.

V sklopu novega centra imajo tudi prodajni center za kamping in karavaning opremo, kolesa Cube, električne skiroje, žare ipd., omogočajo pa tudi najem avtodomov Carthago.

Zakaj bi človek izbral avtodom Carthago

Ste kdaj razmišljali o najemu avtodoma oz. pomislili na nakup avtodoma in zakaj je to aktualno ravno v času Covid-19?

Imeti avtodom pomeni imeti vikend na štirih kolesih, ki ga lahko v vsakem trenutku prestavite na drugo lokacijo, uživate v spoznavanju novih krajev in novih doživetjih. Ob pričetku težav s koronavirusom so se ljudje pričeli zavedati, da je avtodom ena najbolj varni oblik preživljanja počitnic, saj je vozilo opremljeno s svojo kuhinjo, kopalnico in spalnico.

Prodaja avtodomov v Nemčiji je lani poskočila za kar 40%.

Za avtodome Carthago sta značilna prestiž in ekskluzivnost, ki jo boste občutili, ko boste prvič stopil vanj. Vsaka podrobnost je premišljena, zato je Carthago dobil že veliko nagrad v izborih za najboljši avtodom leta.

V avtodome Carthago se vgrajujejo samo najboljši materiali, pri izdelavi se uporablja najsodobnejša tehnologija kot v letalstvu. Carthago je vodilni inovator avtodomov in eden od pionirjev izdelave počitniških vozil, saj jih izdelujejo že vse od leta 1979.

V teh časih je imeti svoj avtodom Carthago, kot bi zadel na loteriji. Popolna svoboda gibanja in luksuz domače hiše kamorkoli greste in v naslednjem letu bo lahko samo 26 srečnežev iz Slovenije lahko ponosno reklo, da so novi lastniki avtodoma Carthago – vozila zmagovalcev.

Bodite tudi vi člani družine Carthago, ker si zaslužite najboljše.

Preverite ponudbo, pokličite za testno vožnjo ali najem avtodoma Carthago > www.carthago-slovenija.si