Fakulteta za management v turizmu Opatija vabi na študij Camping Resort Management

Datum objave
Kategorija
Statistika
1394 ogledov

Imaš željo po novih znanjih o delovanju ter upravljanju kampov? Na Fakulteta za management v turizmu v Opatiji še do konca januarja vpisujejo v program vseživljenjskega učenja za bodoče vodje kampov. Posebna akcija za prvega letošnjega študenta iz Slovenije!

Fakulteta za management v turizmu Opatija - Camping Resort Management - Avtokampi.si

V zadnjih petih letih je ta program spremljalo že več kot 150 študentov in večina njih se je zaposlila v kamping turizmu. Nekaj študentov je bilo tudi iz Slovenije, saj je študijski program prilagojen zaposlenim v kampih in tudi glamping resortih.

Ker je trenutno to edini takšen študijski program v Evropi prilagojen upravljanju kampov, je za njega veliko zanimanje tudi med proizvajalci kamping opreme, ki svoje zaposlene pošiljajo na dodatno izobraževanje.

Program izobraževanja je pripravljen tako, da udeleženci dobijo najbolj potrebna znanja za delo v kamping tuizmu od upravljanja, marketinga, prodaje, osnov komunikacije z gosti, preverjanja zadovoljstva ...

Posebna akcija za prvo prijavo iz Slovenije

Prijave do 31. januarja 2022, cena študija pa je 4.590 HRK oz. 610 € in vključuje tudi vikend praktičnega izobraževanja v kampu na Krku.

Za študenta iz Slovenije, ki se bo letos prvi prijavil na študijski program, podarjajo 1.000 HRK oz. 130 € popusta, skupna cena študija pa je samo 480 €!

Udeleženci programa prejmejo diplomo in 10 ECTS točk, Hrvaško kamping združenje pa najboljšega študenta dodatno nagradi z brezplačnim vikendom v mobilni hišici!

Študijski program Camping Resort Management 2022

Program študija Camping Resort Management traja 60 ur in je razdeljen na teoretična predavanja, ki bodo potekala online od 14. do 25. februarja 2022., in terenski praktični pouk, ki bo potekal predvidoma od 22. do 24. aprila v petzvezdičnem kampu na otoku Krku.

Teoretični del programa vključuje 9 enot, predavatelji pa prihajajo direktno iz kamping turizma. Potekal po preko MS Teams in sicer vsak dan med 9 – 10.30 in 13 – 16 h.

Praktični del izobraževanja obsega spoznavanje operativnega delovanja kampa, posebnosti mobilnih hišic, obisk kampov dveh kampov in seznanjanje s potrebnimi storitvami za avtodome.

Prijave so odprte do 31. januarja 2022 preko spletne prijavnice na povezavi > https://educamping.com, kjer boste prejeli tudi več informacij o samem študiju.

Datum objave
Kategorija
Statistika
1394 ogledov