Fakulteta za management v turizmu Opatija vabi na študij Camping Resort Management

Datum objave
Kategorija
Statistika
3234 ogledov

Imaš željo po novih znanjih o delovanju ter upravljanju kampov? Potrebuješ informacije, kako odpreti kamp ali glamping? Na Fakulteti za management v turizmu v Opatiji vpisujejo v program vseživljenjskega učenja za bodoče vodje kampov.

Fakulteta za management v turizmu Opatija - Camping Resort Management - Avtokampi.si

V zadnjih šestih letih je ta program spremljalo že več kot 200 študentov in večina njih se je zaposlila v kamping turizmu.

Nekaj študentov je že bilo tudi iz Slovenije, saj je študijski program prilagojen zaposlenim v kampih in tudi glamping resortih. Večina študentov sicer prihaja iz Hrvaške, kjer je kamping turizem zelo razvit, lansko leto pa so prve študente imeli tudi iz BiH in Srbije.

Ker je to trenutno edini takšen študijski program v Evropi prilagojen upravljanju kampov, je za njega veliko zanimanje tudi med proizvajalci kamping opreme, ki svoje zaposlene pošiljajo na dodatno izobraževanje.

Program izobraževanja je pripravljen tako, da udeleženci dobijo najbolj potrebna znanja za delo v kamping turizmu od upravljanja kampa do marketinga, prodaje, osnov komunikacije z gosti, preverjanja zadovoljstva ...

Cena študija je 690 € in vključuje tudi vikend praktičnega izobraževanja v kampu na Krku.

Udeleženci programa prejmejo diplomo in 10 ECTS točk, Hrvaško kamping združenje pa najboljšega študenta dodatno nagradi z brezplačnim vikendom v mobilni hišici!

Študijski program Camping Resort Management 2023

Program študija Camping Resort Management traja 60 ur in je razdeljen na teoretična predavanja, ki bodo potekala online od 27. februarja do 15. marca 2023, in terenski praktični pouk, ki bo potekal predvidoma od 21. do 23. aprila v kampu Krk Premium***** na otoku Krku.

Teoretični del programa vključuje 9 enot, 30 predavateljev pa večinoma prihaja direktno iz kamping turizma. Potekal po preko MS Teams in sicer vsak dan po 4 šolske ure v dopoldanskem terminu med 9 in 13. uro.

Praktični del izobraževanja obsega spoznavanje operativnega delovanja kampa, posebnosti mobilnih hišic, obisk kampov dveh kampov na otoku Krku in seznanjanje s potrebnimi storitvami za avtodome.

Prijave so odprte do 20. februarja 2023 preko spletne prijavnice na povezavi > https://educamping.com, kjer boste prejeli tudi več informacij o samem študiju.

Datum objave
Kategorija
Statistika
3234 ogledov