10. Camp-let vikend šotorskih prikolic bo potekal v kampu Velenje - 7. do 9. junij 2024

Datum objave
Kategorija
Statistika

Šotorske prikolice Camp-let so že dobro znane po Sloveniji, lastniki pa se vsako leto še pred pričetkom glavne kamping sezone dobijo v enem od domačih kampov. Tokrat bodo potekalo srečanje od 7. do 9. junija v kampu Velenje tik ob Velenjskem jezeru, kjer bo potekal tudi zanimiv program in predstavitev novega modela šotorske prikolice Camp-let.

10. Camp-let vikend bo potekal od petka do nedelje 7. do 9. junija v prenovljenem kampu Velenje tik ob Velenjskem jezeru.

Dogajanje je namenjeno vsem lastnikom šotorskih prikolic npr. Camp-let, Comache, Trigano, Raclet, vedno pa se najde tudi še kakšna od tistih originalnih Brako prikolic. Najstarejša šotorska prikolica, ki bo prisotna na srečanju, prejme lepo praktično nagrado!

Na dogodek vabljeni tudi vsi tisti, ki se še odločajo za nakup šotorske prikolice in bi radi pridobili dodatne informacija o prikolicah ter seveda vsi ljubitelji kampiranja.

Kamp Velenje in celotna destinacija nudijo veliko možnosti aktivnosti (pohodništvo, kolesarjenje, veslanje, jadranje) ter uživanja ob jezeru, na voljo so otroška igrala, poleti lahko plavate in uživate na vodnih igralih.

V petek zvečer bo v Vista parku pri Velenjskem jezeru potekal tudi koncert Magnifica (21h), v soboto pa srečanje ameriških vozil - Days of Thunder (13h), tako da bo tudi tam pestro dogajanje.

Zakaj na kampiranje s šotorsko prikolico?

Prednosti šotorskih prikolic so predvsem v enostavni uporabi, večjem udobju kot ga nudijo klasični šotori in nizki teži.

Šotorske prikolice so običajno težke od 250 do 300 kg, kar pomeni, da za njih ni potrebna registracija. Vsaka 4 leta se naredi samo tehnični pregled, ni pa potrebno plačevati dodatnega zavarovanja.

Nizka teža pomeni tudi enostavno vleko z osebnim avtomobilom, enostavno je tudi parkiranje na parceli v kampu.  So pa šotorske prikolice zelo primerne tudi za električna vozila, saj med vleko poraba elektrike ni pretirana.

Šotorske prikolice Camp-let so znane po kvalitetni zasnovi, kjer je dno prikolice narejeno iz poliestra, kar pomeni daljšo življenjsko dobo. Vse prikolice imajo trpežno platno, dve spalnici z udobnimi ležiščih in večina pa jih ima tudi že kuhinjo s plinskimi štedilnikom in delovno površino.

Camp-let prikolice omogočajo prilagodljivost, saj lahko dodajate dodatne elemente, kot so tende, dodatne spalnice in druge funkcionalnosti, ki povečajo udobje in prostor. Na trden pokrov prikolice je možno namestiti tudi nosilce za 4 kolesa ali pa torbo za dodatno prtljago, kar še poveča uporabnost.

Vikend šotorskih prikolic v kampu Velenje - 7. do 9. junij 2024

Vse tri dni bo pestro dogajanje, premierno bo predstavljen tudi nov model šotorske prikolice Camp-let Earth.

Lokacija kampa Velenje omogoča številne aktivnosti na vodi od veslanja v čolnih ali na SUP deskh, do družinskega kolesarjenja ko lahko obiščete novo urejeno kolesarsko pot Štrekna (Velenje – Mislinja- Slovenj Gradec – Dravograd).

Program Camp-let vikend v kampu Velenje - 7.6. - 9.6. 2024

Petek: prihod v popoldanskih urah, postavitev šotorskih prikolic, predstavitev novega modele Camp-let Earth, rudarski krst "skok čez kožo".

Sobota: organiziran dopoldanski voden pohod okoli Velenjskega jezera in ogled parka Vista, opcijsko ogled Muzeja premogovništva Slovenije, ki je v bližini kampa, druženje v kampu, predstavitev ACSI kartice in Freedom piknik z DJ-em

Nedelja: družinske igre, vodeno kolesarjenje od kampa do Šoštanja, ki je primerno tudi za najmlajše udeležence

Za vse udeležence je obvezna prijava, če pridete samo na ogled, pa prijava ni potrebna. Prijave na Camp-let vikend v kampu Velenje

Več informacij o možnih ogledih v okolici Velenja > www.visitsaleska.si