CAMP-ING: akcijska prodaja kamping opreme

Datum objave
Kategorija
Statistika

Podjetje CAMP-ING iz Domžal je zopet pripravil akcijsko prodajo opreme za kampiranje. Tako so do 15.4. za 30% znižali cene nekaterih šotorov in omarice za kuhanje

Podjetje CAMP-ING iz Domžal je zopet pripravil akcijsko prodajo opreme za kampiranje. Tako so do 15.4. za 30% znižali cene nekaterih šotorov in omarice za kuhanje, prav tako je nižja cena tudi zavese primerne za predprostor ali prikolico. Slike vseh izdelkov v akciji si lahko ogledate v spodnji galeriji.Camp - ing Orehek Domžale predprostori baldahini šotori

Naročite jih lahko v njihovi spletni trgovini www.camp-ing.si ali pa se oglasite pri njih, kjer vam bodo z veseljem svetovali pri nakupu kamping opreme. V njihovi spletni trgovini lahko naročite vse od šotorskega klina, do mizic, tend, kuhalnikov, žarov, hladilnih torb, kamping svetilk, vetrobranov ter seveda šotorov in predprostorov vseh mogočih dimenzij in oblik.

Drugače pa je podjetje CAMP-ING najbolj poznano po izdelavi in popravilu šotorov in predprostorov. Od konkurence se razlikujejo predvsem po svojem dolgoletnem znanju in strokovnosti, zato vam bodo vedno znali tudi ustrezno svetovati. Seveda vse šotore in baldahine izdelajo po meri ter v različnih barvah, pri čemer upoštevajo želje naročnika.

Pri njih lahko kupite tudi darilne bone, s katerimi lahko razveselite svoje prijatelje, za katere veste, da radi preživljajo svoj dopust v kampih. Darilne bone lahko enostavno naročite v njihovi spletni trgovini ali pa kar po telefonu 01 72 14 588. Tam boste izvedeli tudi vse dodatne informacijo akciji popravil in nakupa šotorov in predprostorov.

Kamping izdelki v predsezonski akciji: