Z Avtokampi kartico do ugodnosti pri Butan plinu. Popust na vse izdelke, tudi na plin.

Datum objave
Kategorija
Statistika

Avtokampi kartica vam nudi številne popuste v kampih, pri najemu avtodomov in počitniških prikolic. Po novem pa nudijo popust na našo kartico tudi v trgovini Butan plin, kjer boste našli široko izbiro plinskih izdelkov – od žarov, kuhalnikov, turističnih plinskih jeklenk in seveda plina.

Ob številnih popustih v kampih boste ljubitelji kampiranja po novem z Avtokampi kartico deležni tudi ugodnosti pri Butan plinu.

Zelena jeklenka

Pri Butan plinu so strokovnjaki za plin in v njihovi plinarni na Ljubljani (Verovškova 70) ali Izoli (Polje 6a) se pogosto ustavijo tudi avtodomarji in lastniki počitniških prikolic, ko je potrebno napolniti ali zamenjati jeklenke s plinom.

Zeleno jeklenko lahko naročite prek spleta oz. s klicem na 080 2005 in vam jo dostavijo na dom. Naročilo je možno vse dni v letu, dostava pa je po Ljubljani z okolico. Pri rednih nakupih je plin v 11. jeklenki gratis, v kratkem pa bodo razveselili svoje uporabnike z darili tudi ob pridobljeni 4. in 7. točki zvestobe.

Kadarkoli je možno naročiti tudi Zeleno jeklenko polnjeno samo s propanom, ki je posebej priporočljiva za zimski čas, saj ima boljše lastnostni izgorevanja pri nizkih temperaturah npr. za ogrevanje vašega avtodoma.

Vsaka Zelena jeklenka dobi na ventil posebno varnostno folijo, ki vam zagotavlja, da je jeklenka tehnično brezhibna, varna in polnjena natanko z 10 kg plina.

Trgovina Butan plin - 5% popust na vse izdelke na Avtokampi kartico

V zadnjih letih se na kampiranju pogosteje uporabljalo električni kuhalniki, vendar pa je ponekod npr. v Italiji ali manjših kampih po Dalmaciji bolje imeti plinske kuhalnike, saj so v primeru močnejših električnih porabnikov pogoste težave z varovalkam.

Ljubitelji žara vedo, da je najboljša hrana pripravljena na oglju, vendar pa v kampih ob morju odprt ogenj ni dovoljen, zato priporočamo, da imate seboj raje kombinacijo plinskega kuhalnika in plinskega žara.

Lahko si ogledate tudi nasvete znanega kuharja Bruna, kako na plinskem žaru pripraviti različne kose mesa.

​V spletni trgovini Butan plin boste našli številne plinske kuhalnike in žare, manjše kuhalnike na plinske kartuše, svetilke na plin in tudi pri kampistih zelo priljubljeno turistično jeklenko, ki vključuje 2 ali 3 kg plina. Ta je zaradi velikosti zelo primerna za kampiranje ter prosti čas in bo ob normalni uporabi zdržala kar celo kamping sezono.

Kako je s polnjenjem in varno uporabo turističnih jeklenk, lahko preverite v nasvetih strokovnjakov iz Butan plina.

V letu 2024 pa velja tudi posebna ugodnost za vse imetnike naše Avtokampi kartice:

- 5% popust na vse izdelke in tudi na plin

V primeru plina je popust na polnjenje jeklenke s plinom oz. zamenjavo prazne zelene jeklenke za polno. Popust je tudi pri nakupu nove jeklenke. Popust pa ne velja na avtoplin.

Popust velja ob spletnem nakupu v trgovini Butan Plin - trgovina.butanplin.si, kjer ob nakupu vnesete promocijsko kodo AVTOKAMPI. 

Ob nakupu v izdelkov v fizični trgovini Butan plin na Verovškovi 70 v Ljubljani, pa boste popust dobili, če boste pokazali Avtokampi kartico (lahko na mobitelu ali natisnjeno).