Z Avtokampi kartico do ugodnosti pri Butan plinu

Datum objave
Kategorija
Statistika
10869 ogledov

Avtokampi kartica vam nudi številne popuste v kampih, po novem pa tudi pri nakupu plina in avtoplina, brezplačno dostavo Zelene jeklenke ter pri 10% popust nakupu izbranih izdelkov v njihovi trgovini npr. plinskih kuhalnikov, žarov, turistične plinske jeklenke ...

Ob številnih popustih v kampih boste ljubitelji kampiranja po novem z Avtokampi kartico deležni tudi ugodnosti pri Butan plinu.

Zelena jeklenka

Pri Butan plinu so strokovnjaki za plin in v njihovi plinarni na Ljubljani (Verovškova 70) ali Izoli (Polje 6a) se pogosto ustavijo tudi avtodomarji, ko je potrebno napolniti ali zamenjati jeklenke s plinom. Pri Butan plinu imajo Zeleno jeklenko, ki je nižja in lažja od klasične jeklenke in v kateri je tudi 20% biopropana.

Zeleno jeklenko lahko sicer dobite na najbližjem OMV servisu, ali pa jo natočite prek spleta oz. s klicem na 080 2005 in vam jo dostavijo na dom. Naročilo je možno vse dni v letu 24/365, dostava pa je po vsej Sloveniji, v Ljubljani z okolico v roku 2 ur – tudi čez vikende in za praznike.

Kadarkoli je možno naročiti tudi Zeleno jeklenko polnjeno samo s propanom, ki je posebej priporočljiva za zimski čas, saj ima boljše lastnostni izgorevanja pri nizkih temperaturah npr. za ogrevanje vašega avtodoma.

Vsaka Zelena jeklenka dobi na ventil posebno varnostno folijo, ki vam zagotavlja, da je jeklenka tehnično brezhibna, varna in daj polnjena natanko z 10 kg plina.

Na kampiranje s plinskim gorilnikom in žarom

V zadnjih letih se na kampiranju pogosteje uporabljalo električni kuhalniki, vendar pa je ponekod npr. v Italiji ali manjših kampih po Dalmaciji bolje imeti plinske kuhalnike, saj so v primeru močnejših električnih porabnikov pogoste težave z varovalkam.

Ljubitelji žara vedo, da je najboljša hrana pripravljena na oglju, vendar pa v kampih ob morju odprt ogenj ni dovoljen, zato priporočamo, da imate seboj raje kombinacijo plinskega kuhalnika in žara.

Lahko si ogledate tudi nasvete znanega kuharja Bruna, kako na plinskem žaru pripraviti različne kose mesa

​V spletni trgovini Butan plin boste našli številne plinske kuhalnike in žare, manjše kuhalnike na plinske kartuše, svetilke na plin in tudi pri kampistih zelo priljubljeno turistično jeklenko, ki vključuje 2 ali 3 kg plina. Ta je zaradi velikosti zelo primerna za kampiranje ter prosti čas in bo ob normalni uporabi zdržala kar celo kamping sezono.

Ugodnosti na Avtokampi kartico pri Butan plinu:

- 3% popust ob nakupu avtoplina na Butan plin črpalkah (Verovškova 70 v Ljubljani ali Polje 6a, Izola). Ob nakupu morate pokazati Avtokampi kartico

- 25 % popust na redno ceno plina v 10 kg Zeleni jeklenki ob dostavi na dom za PRVI nakup.* Vsi nadaljnji nakupi pa so z brezplačno dostavo na dom

*ugodnost velja za nove uporabnike; to so vsi (oz. vsa gospodinjstva), ki še niso kupovali pri Butan plin dostavi na dom oz. so lahko obstoječi uporabniki, ki v Butan plinu niso naročili plina že od 31. 12. 2018. Naročila so možna preko brezplačne telefonske številke 080 2005 ali spletnega obrazca, kjer pa je potrebno v opombo dodati AVTOKAMPI

- 10 % popust pri nakupu izbranih izdelkov v trgovini na Verovškovi 70 v Ljubljani (predložiti je potrebno AVTOKAMPI kartico) ali Butan plin spletni trgovini z vnosom veljavne promocijske kode AVTOKAMPI*

*Za vse ugodnosti velja, da se popusti ne seštevajo ter so na voljo v Butan plin spletni trgovini in specializirani trgovini na Verovškovi 70 v Ljubljani, če ob koriščenju predložite kartico Avtokampi. Vse ugodnosti veljajo do preklica.

Izbrani izdelki v akciji z 10% popustom na kodo AVTOKAMPI:

Turistična jeklenka 2 kg plina

Turistična jeklenka 3 kg plina

Plinski pekač za kostanj Elplin

Ventil za turistično jeklenko

Kuhalnik za turistično jeklenko

Kuhalnik Foker z 2 gorilcema in vetrno zaščito

Kuhalnik Campingaz na kartušo

Cev za plin, 3m

Prebojna plinska kartuša, 190 g

Plinska kartuša Campingaz CV 470 plus, 450 g

Plinska kartuša z ventilom, 425 g

Kartuša s samozapornim ventilom A4

Datum objave
Kategorija
Statistika
10869 ogledov