Kamp Big Berry – akcijska ponudba kampiranja in prodaja mobilne hišice

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Big Berry najdemo v kraju Primostek, tik ob reki Kolpi, kjer ob urejenih parcelah za avtodome in prikolice nudijo tudi parcele za šotore, dodatno pa tudi najem mobilnih hišic, imajo pa za prodajo na voljo tudi mobilne hišice Hosekra.

Kamp Big Berry pomeni zelo mirno lokacijo za kampiranje in uživanje ob reki Kolpi.

Na začetku kampa so tik ob Kolpi urejene parcele za počitniška vozila, za šotoriste pa so urejene parcele prav tako vzdolž nabrežja reke, vendar na desnem delu kampa.

V osrednjem delu je objekt z recepcijo, kjer je poleti odprt tudi lokal s teraso, v bližini pa so potem tudi mobilne hišice in tiste v bližini reke so lani postavili na platoje, tako da ni več nevarnosti v primeru poplav.

Za otroke bodo letos dodali še novo otroško igrišče in manjše igrišče za nogomet.

Kamp bo letos odprt predvidoma od aprila do oktobra, za mobilne hišice pa je kamp odprt čez celo leto.

Lokacija kampa Big Berry je zanimiva za izlete po Beli krajni, ogledate si lahko izvir reke Krupe, greste peš po kraški učni poti, obiščete lahko Krajinski park Lahinja ali pa si ogledate Muzejsko hišo Semič in Belokranjski muzej v Metliki.

Priporočamo tudi kolesarjenje in uživanje na reki Kolpi, saj lahko v kampu lahko najamete SUP deske ali kanuje.

Imajo pa v kampu tudi wellness, ki ga lahko najamete za privatno uporabo, vključuje pa savno in jacuzzi.

Cene kampiranja so v kampu Big Berry odvisne od točnega termina, letos so v cenik dodali tudi paket kampiranja za 2 osebe, ki že vključuje parcelo in elektriko. Cene že od 28 € na noč.

Avtokampi kartica > Čez celo leto nudijo dodaten popust na našo kamping kartico in sicer 10 % na ceno kampiranja v terminu 1.4. - 19.6. & 1.9. - 31.10. za min. 3 nočitve in 10 % popust v terminu 20.6. - 31.8. za min. 5 nočitev.

Pomlad v kampu Big Berry – če boste rezervirali kampiranje za min. 5 noči do konca junija, boste prejeli brezplačen najem kanuja za raziskovanje Kolpe.

Nakup mobilne hišice Hosekra

Za nakup je na voljo še nekaj mobilnih hišic za 4 osebe, ki so opremljene z dvema spalnicama, dnevnim prostor s kuhinjo, kopalnico in teraso. Lokacija hišic je 70 - 100 m od reke Kolpe. Cena nakupa mobilne hišice je od 30.000 €. 

Več informacij na tel. št. 040 624 057 ali na mail info@bigberry.eu.