Avtokampi.si tudi na Facebooku

Datum objave
Kategorija
Statistika

V želji po še boljšem obveščanju ljubiteljev kampiranja smo odprli posebno stran tudi na socialni mreži Facebook, kjer objavljamo najnovejše informacije in spremembe, ki smo jih naredili na naši spletni strani. Tako na Facebooku, na strani Avtokampi.si, objavljamo informacije o predvidenih obiskih kampov, kratke potopise s povezavami do slik in video posnetkov ter zanimive dogodke, ki se bodo zgodili v naši bližini in so zanimivi za ljubitelje kampiranja.

V želji po še boljšem obveščanju ljubiteljev kampiranja smo odprli posebno stran tudi na socialni mreži  Facebook, kjer objavljamo najnovejše informacije in spremembe, ki smo jih naredili na naši spletni strani.

Tako na Facebooku, na strani Avtokampi.si, objavljamo informacije o predvidenih obiskih kampov, kratke potopise s povezavami do slik in video posnetkov ter zanimive dogodke, ki se bodo zgodili v naši bližini in so zanimivi za ljubitelje kampiranja.

Pogosto na strani dodamo še kakšno osebno mnenje o določenem kampu, ki ga drugače pri opisih na uradni strani izpustimo, zato vas vabimo, da se nam pridružite tudi na Facebooku na povezavi:


avtokampi, facebook, kampi hrvaška, camp Croatia, kampi Slovenija