Avtodomi Stipič omogočajo nakup, najem in servis avtodomov Rapido, Itineo, Etrusco, LMC ter Karmann Mobil

Datum objave
Kategorija
Statistika
3484 ogledov

Nakup avtodoma ni tako enostavna zadeva, saj gre za vozilo, ki dosega cene tudi 100.000 € in več, kar je odvisno predvsem od velikosti in opreme avtodoma. Pri Avtodomi Stipič imajo v ponudbi več znamk avtodomov, kar pomeni, da je več raznolike izbire in možnosti, da dobite avtodom velikosti ter tlorisa kot si sami želite.

Avtodomi Stipič sodi med uveljavljene prodajalce avtodomov v Sloveniji, najdete pa jih v bližini obvoznice na Zaloški cesti v Ljubljani. V njihovem prodajnem programu najdete avtodome priznanih blagovnih znamk Rapido, Itineo, Etrusco, LMC in Karmann Mobil.

V centru Avtodomi Stipič nudijo tudi najem avtodomov za 2, 4 ali 6 oseb, tako da lahko pred nakupom tudi preizkusite, če je takšen način preživljanja dopusta všeč vsem družinskim članom. Letos bodo floto avtodomov za najem posodobili z novimi vozili znamk Etrusco in LMC, nudijo pa tudi možnost nakupa, ko se lahko lastnik odloči za oddajanje avtodoma preko njihovega podjetja.

V njihovi servisni delavnici imajo strokovno osebje, tako da nudijo servis avtodomov iz njihove prodajne mreže in tudi servis avtodomov znamke Forster, raznolika popravila (imajo povsem novo avtooptiko tudi za avtodome), nakup in montažo pnevmatik za avtodome ter nadgradnje opreme npr. montaže tend, solarnih panelov, satelitskih anten …

Akcija na Avtokampi kartico > 5% popust na storitev avtooptike za avtodome!

Avtodomi Rapido so najbolj znana znamka počitniških vozil, ki jih v Sloveniji zastopajo Avtodomi Stipič. Gre za francosko podjetje, ki je znano po kakovosti izdelave, izbranih materialih notranjosti in tradiciji, saj avtodome izdelujejo že skorajda 60 let.

V avtodomih Rapido vključujejo tudi številne inovativne funkcije, ki izboljšujejo uporabniško izkušnjo, npr. patentirani hidravlični sistem za dvig postelje, ki omogoča več prostora za shranjevanje ali višjo notranjost avtodoma. Rapido ima v ponudi vse od vanov za 2 osebi do polintegriranih in integriranih avtodomov, kjer lahko udobno spijo 4 do 6 oseb.

Avtodomi Itineo prav tako sodijo pod skupino Rapido, gre pa za cenovno dostopnejšo blagovno znamko avtodomov. V ponudbi imajo polintegrirane in integrirane avtodome dolžine od 6 do 7,5 metra, ki nudijo od 2 pa do 5 ležišč.

Avtodomi Etrusco so dokaj nova znamka avtodomov, zato tudi mogoče slabše poznana v Sloveniji. Če pa napišemo, da je podjetje od leta 2017 del koncerna Hymer Group, pa se takoj ve, da je poskrbljeno za kvaliteto izdelave.

Namenjeni so ljudem, ki si želijo kakovostnega avtodoma po dostopni ceni. Etrusco ponuja različne modele avtodomov, od manjših in bolj okretnih kombijev za pare in manjše družine (na voljo tudi s 4 x 4 pogonom), do večjih avtodomov polintegriranih in integriranih za 4 do 5 oseb, v ponudbi pa imajo tudi avtodom oblike alkoven, ki nudi kar 6 ležišč.

Avtodomi Stipič prodajajo tudi avtodome in počitniške prikolic nemške znamke LMC. Avtodomi za 2 -4 oseb so narejeni na osnovi vozil Citroen in Fiat, kombiji za 2 – 3 osebe pa na vozilih Ford in Fiat.

LMC pa ima tudi počitniške prikolice različnih modelov dolžine od 6 do 9,5 metrov za 2, 4 in tudi 7 oseb, ki nudijo vse potrebno za udobno kampiranje.

Karmann Mobil je blagovna znamka campervanov dolžine od 5,50 do 6,5 metra, ki so namenjeni predvsem parom in manjšim družinam.

Na voljo so trije različni modeli vanov Duncan, Davis in Dexter, ki so opremljeni s kuhinjo, kopalnico in spalnim delom, nekateri pa imajo tudi dvižno streho, kjer se lahko uredi postelja za dve osebi. Odločite se lahko tudi za nakup vana s pogonom 4 x 4 .

Več informacij o nakupu ali najemu avtodoma pri Avtodomi Stipič >  https://avtodomi-stipic.si

Datum objave
Kategorija
Statistika
3484 ogledov