Avtocenter Martin Stipič vabi na dneve odprtih vrat - 21. do 23. marec

Datum objave
Kategorija
Statistika

V četrtek, petek in soboto, od 21. do 23. marca, bodo v Avtocentru Martin Stipič na Zaloški cesti v Ljubljani potekali spomladanski dnevi odprtih vrat. Na ogled bodo raznoliki avtodomi, omogočen bo tudi nakup novih avtodomov znamk Rapido, Itineo in Dreamer.

Avtocenter Martin Stipič (Zaloška cesta 179a, Ljubljana) poznamo po vulkanizerstvu in nakupu avtomobilskih pnevmatik, se pa že vrsto let ukvarjajo tudi s prodajo avtodomov različnih znamk.

Lani so postali tudi uradni slovenski zastopnik tudi za avtodome Morelo Reisemobile, ki sodijo med najbolj kakovostna in luksuzno opremljena počitniška vozila.

Omogočajo tudi najem avtodomov za 4 pa vse do 7 oseb, tako da se lahko odpravite na družinsko popotovanje.

Imajo tudi servisno delavnico, kjer ob vulkanizerskih storitvah poskrbijo tudi servis avtodomov, vgradnjo dodatne opreme npr. tend, solarnih panelov in satelitskih anten, imajo tudi najsodobnejšo avtooptiko tudi za avtodome.

Spisek avtodomov, ki bodo na ogled

Hišni sejem bo potekal na lokaciji Avtocenter Martin Stipič v četrtek in petek med 10. in 18. uro, v soboto pa med 8. in 13. uro.

Na dogodku bo možnost za nakup testnih avtodomov znamke Rapido, Etrusco ter LMC in novih avtodomov znamke Rapido, Itineo, Dreamer.

Na ogled bodo avtodomi:

> MORELO LOFT 96

> RAPIDO M96

> ETRUSCO VAN 600DF 4X4

> ETRUSCO T7300QCF

> ETRUSCO T7300SB

> LMC 643g

> LMC H730G

Več informacij in cene avtodomov na - avtodomi-stipic.si