V As Sport Outlet po smuči in športno opremo

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kampisti nismo nikoli pri miru. Poleti kolesarimo, tečemo, hodimo v planine, pozimi pa radi smučamo in uživamo na snegu. Za vse aktivnosti pa je potrebno nakupiti športno opremo in oblačila, kar pomeni precejšen strošek, še posebej, če je potrebno opremiti vse družinske člane. Ker sami že nekaj let kupujemo v trgovini As Sport Outlet, vam z veseljem predstavljamo njihovo ponudbo, kjer boste za vaš denar dobili najboljšo opremo.

Pomembna prednost trgovine As Sport Outlet je, da so prodajalci sami aktivni športniki, tako da jim znanja in strokovnosti glede športne opreme ne manjka. Z veslejem pomagajo pri izbiri prave opreme, tako da boste v športnih aktivnosti resnično uživali.

Smuči in smučarska oprema

V As Sport Outlet smo prvič zavili po otroške smuči – saj veste, da so jim od ene do druge sezone že premajhne. Takrat še niso imeli spletne trgovine in ob preverjanju cen smo ugotovili, da so nove smuči Elan pri njih cenejše kot pa rabljene v spletnih oglasih. Še posebej ugodne so tisti modeli, ki so stari leto ali dve.

Na voljo je tudi celotna kolekcija smuči Elan za odrasle osebe, od rekreativnih do tekmovalnih modelov, za ljubitelje snežnih parkov in pršiča pa tudi freestyle in turne smuči.

Za smučarje imajo v ponudbi tudi vso dodatno opremo od smučarskih oblačil, rokavic, čelad, očal, smučarskih palic in zaščitnih jopičev. Vse priznane znamke kot npr. Halti, Reuch, Craft, Elan, Bolle ..

Ob koncu sezone vedno pripravijo še dodatne popuste na že tako nizke cene, tako da se splača preveriti ponudbo na www.assportoutlet.si

Rekreacija po dostopnejših cenah

Lani se je trgovina As Sport Outlet povečala in v ponudbo so dodali tudi oblačila za prosti čas, pohodništvo, tek in kolesarjenje, pohodno ter tekaško obutev, nahrbtnike, teniške loparje in superge, priljubljene skiroje, rolerje ter športna sončna očala.

Pri njih boste dobili športna oblačila za odrasle in otroke znamk Under Armour, Berg in Craft, superge Under Armour in Treksta.

Ljubitelji pohodništva bodo izbrali med nizkimi ali visokimi pohodniškimi čevlji Treksta, pohodniška oblačila Berghaus in Berg, kvalitetni nahrbtniki Berghaus in Deuter in pohodne palice.

Kolesarjem so namenili odlična oblačila Craft ter zaščitne čelade Bolle in Cebe. Za ljubitelje urbanih športov pa nudijo rolerje in skiroje Tempish ter skiroje Slamm.

Preverite celotno ponudbo v spletni trgovini As Sport Outlet - omogočajo naročilo z dostovo na dom po celotni Sloveniji ter plačilo s kreditno kartico ali po povzetju > www.assportoutlet.si