Kamp Arena Grand Kažela – Medulin ima mobilne hišice s privatnimi bazeni

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Arena Gran Kažela v Medulinu je bil v zadnjih treh letih popolnoma prenovljen, sredi julija pa bodo odprli novo naselje luksuznih mobilnih hišic, ki so opremljene tudi s privatnimi bazeni in bodo odprte čez celo leto.

Kamp Arena Grand Kažela, Medulin - mobilne hišice z bazenom - Avtokampi.si

Lokacija kampa Arena Grand Kažela je v neposredni bližini Medulina, kjer so na novo uredili kamping parcele in postavili mobilne hišice. Večji del kampa je urejen na sončnem delu, je pa na samem začetku lep borov gozd, kjer so urejene senčne parcele.

V kampu so zgradili dva bazenska kompleksa, na enem je tudi nekaj igral in večji tobogan, ob njem pa otroško igrišče z animacijskim prostorom. Urejen je športni center s številnimi igrišči in možnostjo vodnih športov, v okolici kampa pa je tudi veliko kolesarskih poti.

Plaža je večinoma skalnata z nekaj manjšimi prodnatimi zalivi, ker so v kampu psi dobrodošli, so za njih označili pasjo plažo.

Kamp je od letošnjega leta odprt tudi v zimskem času, ko omogočajo daljše kampiranje in najem mobilnih hišic po ugodnejših cenah.

Deluxe Camping Ville Kažela s privatnim bazenom

V bližini morja so na velikih parcelah postavili ene najbolj modernih in elegantnih mobilnih hišic v Istri. Gre za 18 mobilnih hišic za 4+2 osebi, ki bodo gostom na voljo od sredine julija. Vsaki hišici pripada več kot 350 m2 velika parcela s travnikom in parkirnim mestom.

Mobilne hišice so površine 57 m2, dodatno je še 17 m2 terase in privatni bazen 12 m2 s sladko vodo. Globina vode je 1 m, tako da so bazeni zelo primerni tudi za otroke.

Mobilne hišice imajo v notranjosti popolnoma opremljeno kuhinjo, ki vključuje tudi indukcijski štedilnik, mikrovalovno pečico, kavni aparat Illy in pomivalni stroj. Glavna spalnica ima zakonsko posteljo (180 x 200 cm) in svojo kopalnico, dodatno je na voljo še ena spalnica z dvema ločenima posteljama in eno manjšo posteljo v nadstropju.

Dnevni prostor ima kavč, ki se lahko uredi v dodatno posteljo za eno osebo, veliko televizijo in delovni prostor za računalnik, tako da si lahko uredite tudi manjšo pisarno za »delo od doma«, saj je v hišici tudi odlična wifi povezava.

Mobilna hišica je seveda klimatizirana, dodatno je z električnimi radiatorji poskrbljeno tudi za ogrevanje kopalnic in spalnic. Posteljnina in brisače so v ceni
najema, enako tudi zaključno čiščenje.

Psi so ob doplačilu dovoljeni tudi v teh hišicah.

Rezervacije mobilnih hišic v kampu Arena Grand Kažela, Medulin >> www.arenacampsites.com