Novosti, anketa o kamping kartici in gratis kampiranje na Bledu

Datum objave
Kategorija
Statistika

Ob koncu poletne sezone napovedujemo nekatere novosti v zvezi s portalom, sestavili pa smo tudi kratko anketo o vaših kamping izkušnjah ter o vaših željah glede prihodnosti Avtokampi kamping kartice.

Portal Avtokampi.si je z vami že 15 let! Poletna sezona 2023 se je pravkar zaključila: skupaj smo odkrivali nove kampe, destinacije, novosti v ponudbi, imetniki kamping kartice pa so uživali v ugodnostih, ki jih ta prinaša.

Že pred poletno sezono smo se povezali z družbo Gaveia in kamping portalom AdriaCamps, s katerima začenjamo novo poglavje.

Portalu Avtokampi se namreč obeta korenita nadgradnja, ki bo vključevala možnost spletnih rezervacij, hiter pregled najnovejših cen kampiranja ter novosti, povezane s kamping kartico, za še boljšo izkušnjo pa bo uporabnikom na voljo tudi klicni center.

Prav tako želimo še pred koncem leta predstaviti slovensko različico spletnega mesta za najem mobilnih hišic na Hrvaškem, v Sloveniji in Italiji: mobilnahisica.si.

Vse to zahteva veliko časa in napora, zato smo v svoje vrste povabili novega sodelavca: septembra se nam je pridružil Domen Kavčič, specialist za lokalizacijo in spletne vsebine z večletnimi izkušnjami na področju spletnih portalov za potovanja. Skrbel bo, da boste obiskovalci portala dnevno obveščeni o vseh novostih ter pomembnih informacijah.

Pri vseh teh novostih pa potrebujemo tudi vašo pomoč, zato smo pripravili kratko anketo z 10 vprašanji o vaših kamping navadah in željah, kar nam bo pomagalo pri pripravi novih ponudb.

V zahvalo bomo enega od anketirancev nagradili z vikend kamping paketom za 2 osebi v odličnem kampu Bled

Sodeluj v anketi o kampiranju & kamping kartici >>