Aminess kampi vabijo na kamping počitnice v Novigrad in Njivice na otoku Krk

Datum objave
Kategorija
Statistika

Od začetka aprila sta že odprta kampa Aminess Sirena v Novigradu in Aminess Atea v Njivicah na Krku, 22. aprila pa se je odprl še kamp Aminess Maravea Resort prav tako v bližini Novigrada. V nagradni igri smo podarili dve lepi nagradi, Preverite akcijske ponudbe na Avtokampi kartico in možnosti ugodnejšega najema mobilnih hišic.

Pod novico smo objavili imeni dveh srečnih nagrajencev, ki prejmeta vikend paket v enem od Aminess kampov. Čestitamo!

Družinsko kampiranje ob morju

Aminess kampi v Novigradu in Njivicah so kategorizirani s 4 zvezdicami in navdušijo s ponudbo za družine, saj vključujejo veliko otroških igral, ob urejenih plažah so na voljo tudi bazeni ter v poletnih mesecih dodatna otroška animacija.

V vseh njihovih kampih so dobrodošli psi, saj imajo urejene pasje plaže, dovoljeni pa so tudi v večini mobilnih hišic. Od športnih aktivnosti moramo izpostaviti tenis in kolesarjenje, saj imajo v vseh kampih izredno lepo urejena igrišča na peščeni podlagi, obe destinaciji pa nudita številne urejene kolesarske poti.

V času covida so uvedli posebne standarde čiščenja skupnih prostorov, sanitarij in tudi mobilnih hišic, gostom omogočajo online prijave in naročilo hrane na parcelo ali v mobilno hišico.

Kampa Aminess Maravea Resort in Aminess Sirena sta že tretje leto zapovrstjo prejemnika nagrade ADAC Superplatz. Gre za najvišjo nagrado za kakovost v kamping turizmu v Evropi.

Aminess najem mobilne hišice - Novigrad in Njivice - Avtokampi.si

Aminess Sirena, Novigrad – odprt 1.4. do 5.11.

Lepo urejen kamp, ki ima urejenih nekaj več kot 500 parcel ter omogoča najem 70 mobilnih hišic. Polovica parcel (elektrika) ima odlično senco borovcev, druga polovica parcel (elektrika, voda, odtok) pa je na sončnem delu ob urejeni prodnati plaži.

V levem delu kampa je postavljeno naselje mobilnih hišic za 4 – 6 oseb in ob določenih hišicah so tudi bazeni z deloma ogrevano vodo (24 °C). Vse hišice imajo dve spalnici, lastno kopalnico in popolnoma opremljeno kuhinjo ter dnevni prostor. V določenih hišicah do dovoljeni tudi psi.

Lokacija kampa Aminess Sirena je zanimiva zaradi bližine Novigrada, do katerega je po obmorski poti 15 minut hoje. Okolica nudi veliko urejenih kolesarskih poti primernih tudi za družinsko kolesarjenje npr. do sosednjega kampa Aminess Maravea, 4 km od kampa je tudi velik bazenski kompleks s tobogani - Aquapark Istralandia.

Za otroke sta v kampu urejeni dve igrišči z igrali in mini golf, v neposredni bližini je tudi lokal ob morju z bazenom z morsko vodo in teniška igrišča na pesku.

Kamp Aminess Atea Resort, Njivice – odprt 1.4. do 1.11.

V Njivicah na otoku Krku imamo odličen kamp Aminess Atea Resort. V zadnjih letih je bil popolnoma prenovljen, tako da gostom nudi nekaj več kot 400 urejenih parcel (elektrika, voda, odtok) in prenovljene sanitarne objekte.

Ob prenovi kampa je bila prenovljena tudi plaža, tako da so urejeni prodnati zalivi, na koncu kampa pa je tudi označena pasja plaža. Do samih Njivic iz kampa vodi urejena pot ob morju.

Počitnice lahko preživite tudi v mobilni hišici in na voljo imajo več različnih tipov hišic. V prvi vrsti ob morju so najbolj prestižne mobilne hišice s privatnim bazenom in delno ogrevano vodo (23 - 24 stopinj). Na voljo so tudi večje mobilne hišice s tremi spalnicami, v gornjem delu pa je nekaj hišic postavljenih ob velikem otroškem igrišču s plezali in bazenom s toboganom za najmlajše obiskovalce.

V poletnih mesecih v kampu organizirajo animacijo, v kampu so teniška igrišča in možnost izposoje SUP desk in kajakov.

Tik ob kampu Njivice ena od sedmih etap pohodniške poti Camino Krk, ki je v celoti dolga 150 km in obkroži celoten otok.

Kamp Aminess Maravea Resort, Novigrad - odprt 22.4. do 29.9.

Kamp leži nekaj kilometrov pred Novigradom in sodi med najboljše kampe za družinske počitnice. V zadnjih letih je bil deležen največje prenove, tako da je sedaj 800 urejenih kamping parcel in dodatno še 200 mobilnih hišic za 4 – 6 oseb z dvema ali tremi spalnicami

V kampu so zgradili večji bazenski kompleks z otroškimi igrali, dodali bazen ob morju in še dodatne bazene v sklopu mobilnih hišic. Popolnoma so prenovili plažo, na kateri so sedaj urejeni prodnati zalivi, tik ob njej pa sta tudi restavracija in beach barom. Gostom je na voljo tudi nova restavracijo v osrednjem delu kampa, pekarna, prenovljena recepcijo ter nov športni center z igrišči za tenis in odbojko na mivki ter igriščem za košarko in nogomet.

Otroci se radi zabavajo v Mirami otroškem klubu, kjer je animacija prilagojena starosti otrok, urejena so igrala, do samega Novigrada pa poteka lokalna pot, ki je zelo primerna tudi za kolesarjenje, vozi pa tudi turistični vlakec.

Avtokampi kamping kartica nudi ugodnejše kampiranje

V vseh treh Aminess kampih je kampiranje z Avtokampi kartico cenejše. Tako lahko v terminih nizke sezone ( 1.4. - 25.5. & 29.5. - 2.6. & 6.6. - 14.6. & 19.6. - 30.6. & 10.9. - 5.11.)  2 osebi kampirata že za 22 € pri čemer cena vključuje osnovno parcelo z elektriko in psa.

Če bi želeli kampirati bliže morja, je popust 10% na ceno osebe oz. v juliju ali avgustu 5% popust na ceno osebe ne glede na tip parcele.

Popusti na najem mobilnih hišic

Skozi celo leto pri Aminess kampih omogočajo posebne popuste na najem mobilnih hišic. Trenutno imajo spomladansko akcijo in do 25% popust na redne cene, v sezoni pa nudijo posebne cene za najeme hišice za več kot 14 dni.

Preverili smo cene za prvomajske počitnice, ko najem mobilne hišice stane od 63,50 €.

Več o Aminess kampih v Novigradu in Njivicah> www.aminess-campsites.com

Nagradna igra Aminess kampi podarjajo počitnice

1. Najem mobilne hišice za 4 osebe v kampu Aminess Maravea Resort - Novigrad za 2 noči*

Neli Hudobivnik, Medvode

2. Kampiranje za 2 osebi v kampu Aminess Atea Resort - Njivice za 2 noči*

Barbara Bandelj Hrenovec, Šempas

*nagrada se lahko koristi v dogovoru s kampom v terminih do 10.6. in od 11.9.

Obe nagrajenki boste o prejemu nagrade obveščeni po elektronski pošti.