Mixi Caravaning - ponudba zaščitnih ponjav za počitniške prikolice in avtodome

Datum objave
Kategorija
Statistika

Počitniške prikolice in tudi avtodome je v zimskem času dobro pokriti z namensko ponjavo. Za avtodome obstajajo tudi zimska termo pokrivala za motorni del, ki preprečijo vstop mrzlega zraka v vozilo.

Kakšno zaščitno ponjavo kupiti?

Lastnikom počitniških prikolic in avtodomov, ki so čez zimo postavljene v depojih oz. niso pod streho priporočamo dodatno zaščito s ponjavo. Številni prikolico pokrijejo s polivinilom ali klasično cerado, kar pa ni priporočljivo, saj je dobro, da je zaščitno pokrivalo zračno oz. da »diha«.

Namenske ponjave za počitniška vozila so narejena iz TNT tkanine, ki ščiti pred vodo, umazanijo in vremenskimi vplivi, kar se še posebej pozna pri manjši obrabi gumijastih delov npr. okoli oken in vrat. Takšna ponjava pa še vedno omogoča zračenje oz. "diha", zato bo v prikolici ali avtodomu manj težav z vlago.

Ponjava je opremljena s trakovi za lažje pritrjevanje in zadrgo, ki omogoča lažji dostop do notranjosti prikolice ali avtodoma. Na voljo so ponjave v različnih dimenzijah, tako da je ob nakupu potrebno poznati dolžino prikolice.

Zimska zaščita za avtodome

Vse več ljudi se z avtodomi odpravlja na zimsko kampiranje in smučanje. V trgovini Mixi Caravaning pa imajo v ponudbi tudi zimsko zaščitno ponjavo za avtodome, ki se jo namesti na prednji del vozila, da prekrije vetrobransko steklo in pokrov motorja. S tem se prepreči vstop hladnega zraka v kabino vozila.

Zimske zaščitne ponjave za avtodome so večinoma narejene iz posebnega večslojnega materiala in najbolje je kupiti pokrivalo, ki sega od vrha kabine do tal.

Akcijska ponudba nakupa zaščitne ponjave

Mixi Caravaning je pripravil jesensko akcijo:

> 5% popust pri nakupu zaščitnih ponjav za počitniške prikolice in avtodome

Cene zaščitnih ponjav za prikolice in avtodome so odvisne predvsem od velikosti, zato pred nakupom preverite dolžino in višino vozila. Več o cenah na www.mixi-caravaning.si