AKCIJA – najem mobilne hišice v Labinu, Baški in na Rabu

Datum objave
Kategorija
Statistika

5. maja je Mednarodni dan družine, zato so pri Valaamrju pripravili akcijsko ponudbo družinskih počitnic, ki traja za rezervacije do 17. maja. Omogočajo cenejše počitnice v hotelih in mobilnih hišicah v treh kampih v Istri, na Krku in Rabu.

Družinske počitnice v mobilni hišici

Mobilne hišice so v zadnjih letih postale zelo priljubljene za družinske počitnice, ob težavah s covid-19, pa se je njihova priljubljenost še povečala.

Številne družine z majhnimi otroki dopust radi preživijo pod trdno streho, vendar še vedno v kampih, ki nudijo veliko dodatne zabave, animacijo, igrala, enostaven dostop do plaže, nekateri pa imajo tudi bazene.

Vsaka mobilna hišica v kampu je opremljena z lastno kuhinjo, tako da si lahko sami pripravite obroke, ob tem pa imajo tudi lastno kopalnico, dve ali celo tri spalnice ter veliko teraso. Hišice so klimatizirane, kar je še posebej pomembno, če gredo otroci še vedno na popoldanski počitek, na voljo je televizija, internetni dostop, v določenih tipih mobilnih hišk pa so dovoljeni tudi psi.

Novost v Valamarjevih kampih je storitev Valfresco direkt, ko vam iz restavracije v kampu prinesejo naročene jedi kar v mobilno hišico.

20% popust na družinske počitnice

Valamar je ob mednarodnem dnevu družine v treh kampih pripravil posebno družinsko ponudbo najema mobilnih hišic z do 20% popustom, ki velja samo za rezervacije do ponedeljka 17. maja.

Nižje cene veljajo tudi za poletne termine ob minimalnem najemu hišice za 3 noči.

Kamp Marina, Labin

Če iščete pravo lokacijo za mirne počitnice na polotoku s prekrasnim pogledom na Kvarner, potem je kamp Marina prava izbira. Mobilne hišice so v kampu postavljene na dveh lokacijah s pogledom na morje. Gre za srednje velik kamp, ki ima tudi dva bazena, osrednja plaža pa je prodnata.

V kampu in hišicah so dovoljeni psi, kamp ima tudi pasjo plažo, v kampu pa deluje tudi odličen potapljaški center.

Akcijska cena najema mobilnih hišic v kampu Marina že od 61 €

Kamp Baška, otok Krk

Odličen kamp ob 2 km dolgi peščeno – prodnati plaži v Baški številni poznajo še po starem imenu Zablaće. V zadnjih letih so ga povsem prenovili, uredili nove parcele, bazene z ogrevano vodo, lokal in postavili moderne mobilne hišice.

Nekaj mobilnih hišic v Baški je postavljenih v bližini plaže, več pa jih je v bližini novih bazenov in pri recepciji. Gre za hišice z dvema spalnicam, ki so moderno opremljene in imajo tudi veliko teraso. V določenih hišicah so dovoljeni tudi psi.

Baška je zanimiva tako za družinske počitnice kot tudi za ljubitelje pohodništva in gorskega kolesarjenja.

Akcijska cena najema mobilne hišice v Baški že od 71 €.

Kamp San Marino – otok Rab

Počitnice v kampu ob dolgi mivkasti plaži bi lahko z nekaj besedami opisali kamp San Marino, ki leži v kraju Lopari na otoku Rabu.

Raj za otroke, ki se lahko cele dneve igrajo s peskom, delajo gradove, kanale in uživajo v toplem morju, ki se na tem delu zelo počasi spušča, zato je tudi toplejše od ostalih lokacij.

Omogočajo najem mobilnih hišic z dvema ali tremi spalnicami za 4 – 6 oseb, ki so od morja oddaljene 150 do 200 metrov. Ob robu kampa je urejena pasja plaža, zato so v hiškah dovoljeni tudi psi.

V kampu je za otroke lepo urejeno igrišče, deluje lokal ob plaži, restavracija, na voljo je tudi trgovina.

Na Rabu priporočamo izlet do starega dela mesta Rab in obisk številnih peščenih plaž na otoku.

Akcija najema mobilnih hišic na Rabu že od 63 €

Več informacij o akciji in rezervacije najema mobilnih hišic >>