Mediteran Kamp ima nove lokacije najema mobilnih hišic in glamping šotorov

Datum objave
Kategorija
Statistika

Počitnice v mobilnih hišicah postavljenih v kampih ob morju so zelo priljubljene. Agencija Mediteran Kamp ima nekaj novih lokacij v Istri, Kvarnerju in Dalmaciji, kjer lahko najamete mobilne hišice, v kampu na otoku Pag pa tudi glamping šotore.

Največkrat se za najem mobilnih hišic odločajo družine, glamping šotori pa so bolj za romantične počitnice parov. Mobilne hiške imajo običajno dve spalnici, večje tudi tri, vse imajo lastno kopalnico, opremljeno kuhinjo, dnevni prostor s pomožnimi ležišči in teraso s sedežno garnituro. Ob televiziji, brezplačnem wifi internetu je standardna oprema tu klimatska naprava z možnostjo hlajenja in tudi ogrevanja.

Agencija Mediteran Kamp je letos razširila ponudbo najema mobilnih hišic še tri kampe v okolici Poreča - Lanterna, FKK Solaris, Puntica. Gre za moderne in zelo dobro opremljene mobilne hišice proizvajalca Nord, ki so opremljene tudi z velikimi terasami.

Novost je tudi najem glamping šotorov za 2 osebi v kampu Navis v Novalji na Pagu.

Akcijske ponudbe najema mobilnih hišic in glamping šotorov

Agencija Mediteran Kamp imetnikom naše kamping kartice nudi 5% popust na najem mobilnih hišic in glamping šotorov ob direktni rezervaciji pri njih - ob rezervaciji pošljete še številko kamping kartice. V določenih termih pa v nekaterih kampih nudijo še dodaten popust oz. en dan brezplačnega najema.

Mi smo preverili cene za prvomajske počitnice in mobilno hišico lahko najamete od 36 do 59 € (odvisno od modela in lokacije), glamping šotor pa za 63 € na dan. Cene že vključujejo akcijske popuste opisane spodaj.

Spisek vseh lokacij, kjer je možen najem mobilnih hišic in glamping šotorov

NOVO - Kamp Lanterna, Poreč – mobilne hišice 4+2 osebi

Kamp z odlično ponudbo za otroke, mivkasto osrednjo plažo in bazeni z ogrevano vodo. Letos dva nova bazena in skupno že 16 bazenov, od katerih je polovica tudi ogrevanih in 3 km dolga kolesarska pot ob morju.

Dodatni popust na najem mobilne hišice za vsaj 5 nočitev: tip Delux in Superior - 20% popust v terminu 6. – 26.5. in 10% v ostalih terminih do 6.5. in od 31.8. oz. za Superior hišice od 6.7. do 29.9. 

NOVO - FKK kamp Solaris, Poreč- mobilne hišice za 2 in 4+2 osebi

Raj za ljubitelje nudističnega kampiranja in lepe narave bodo sedaj lahko ob kampiranju uživali tudi v mobilnih hišicah. Na voljo so manjše hišice za 2 osebi in večje z dvema spalnicama za 4+2 osebi.

Akcija za bivanje vsaj 5 noči – 10% popust za hišice tipa Premium 4+2 čez celo sezono in za tip Studio (2 osebi) za bivanje do 24. 5. En dan najema podarijo (5=4) za termine bivanja do 18.5.

NOVO - Kamp Puntica, Funtana – mobilne hišice za 4+2 in 6 oseb (tri spalnice)

Nove mobilne hišice so v kampu postavljene v senco hrastovih dreves v bližini recepcije, vendar ker je kamp manjši je vse skupaj zelo blizu morja.

Dodatni 20% popust na zgodnje rezervacije do 31.3. za termine 19.4. – 19.7. Za kasnejše rezervacije vsaj 5 nočitev v terminu 19.4. do 12.7. je popust 10%.

Kamp Porton Biondi, Rovinj – mobilne hišice za 2, 4 in 6 oseb

Najbližji kamp središču Rovinja, do katerega je le 15 minut hoje. Mobilne hišice so v kampu postavljene v osrednjem delu, kjer je tudi veliko sence.

Na voljo so trije različni tipi mobilnih hišic glede na velikost in sicer za 2, 4 ali 6 oseb. največje mobilne hišice imajo tudi tri spalnice.

Kamp Selce, Crikvenica – mobilne hišice za 4 in 6 oseb

Mobilne hišice v tem kampu so postavljene v bližini morja. Predvidoma do sredine junija bodo v kampu Selce zgradili tudi bazene, ki pa bodo tik ob agencijskih hišicah.

Za vse tipe mobilnih hišic nudijo v terminih do 18.5. en dan gratis – bivate 5, plačate 4 nočitve.

Kamp Klenovica, Novi Vinodolski – mobilne hišice za 4 in 6 oseb v bližini bazenov

Miren kamp na Kvarnerju, kjer so mobilne hišice postavljene 200 m od lepe plaže, tik ob hišicah pa so tudi manjši bazeni.

Cenejši najem mobilnih hišic Premium in Comfort Family – 10% popust za vsaj 5 nočitev v terminih do 27.7. in od 16.8. ter dodatno plačate 4, bivate 5 v terminih do 7.6.

Kamp Ljutič, Biograd – mobilne hišice za 4+2 osebi

Mobilne hišice so postavljene tik ob morju in urejenih sprehajalni poti do mesta. V bližini Biograda je tudi večji zabaviščni park za otroke z vlakci in igrali.

Dodatni popust 10% za min. 5 noči in en dan gratis 5=4 za termine do 31.5.

Kamp Navis, Novalja, Pag – glamping šotor za 2+1 osebo

Gre za novejši kamp na severni strani Novalje s kombinacijo peščene in prodnate plaže. Glamping šotori za 2+1 osebo imajo tudi kopalnico in manjšo kuhinjo.

Dodaten 10% popust za min. 5 nočitev čez celo sezono, razen v terminih 8.6. – 15.6. in 29.6. – 5.7., dodatno en dan brezplačno 5=4 v terminih do 7.6.

Več informacij o najemu mobilnih hišic in glamping šotorov dobite na strani Mediteran Kamp - www.mediteran-kamp.hr