Doživite čar adventa v Medulinu in Puli – zimsko kampiranje omogoča kamp Arena Grand Kažela

Datum objave
Kategorija
Statistika

Na jugu Istre bodo v decembru pripravili dve adventni tržnici – manjša bo v Medulinu, večja pa v centru Pule, kjer bodo imeli tudi drsališče. Izkoristite praznike za obisk in zimsko kampiranje v celo leto odprtem kampu Arena Grand Kažela, kjer bodo imeli tudi nekaj animacije. Izkoristite ugodnejše cene kampiranja in najema mobilnih hišic.

Skrajni južni del Istre ima mile zime, tako da se je prijetno sprehajati ob morju, če je sonce, pa je vreme primerno tudi za kolesarjenje in že takoj iz kampa Arena Grand Kažela je nekaj kolesarskih poti proti Ližnjanu ali pa skozi Pomer proti Premanturi in rtu Kamenjak.

Letos pa bomo v vseh kampih imeli tudi novoletno kopanje, tako da vabljeni tudi vsi tisti, ki boste v tem kampu, da 1.1. ob 12h skočite v morje.

V kampu bosta tudi med prazniki odprta lokala Illy (omogočajo tudi nakup pekovskih izdelkov) in Mediterraneo ter restavracija Etienne.

Organizirano silvestrovanje v kampu bo v restavraciji Burin - cena je 80 € na osebo (večerja, glasba, pijača se doplača), je pa potrebna vnaprejšnja rezervacija na tel. +385 98 759 033. Program se bo pričel ob 20. uri.

Božično – novoletni prazniki v Medulinu

Medulin bo imel ob morju (lokacija pri mlinu) svojo adventno tržnico, kjer bodo postavili ogrevan šotor, na voljo bodo stojnice s hrano in pijačo, pripravili pa bodo pester praznični program. Od kampa Arena Grand Kažela je do kraja le 15 minut hoje po urejeni poti ob morju, ki je primerna tudi za kolesarjenje.

Za otroke bodo v decembru na voljo otroške predstave in delavnice, karaoke, plesni večeri, predvsem ob vikendih pa bodo tudi koncerti.

Na silvestrovo se bo dogajanje pričelo že dopoldan, ko bo od 10h naprej potekala otroška animacija, atletsko tekmovanje v tekih in tradicionalno praznovanje novega leta ob 12h.

Celotne program objavljamo v galeriji fotografij, več informacij tudi na > www.medulinriviera.info

Advent v Puli

Od kampa do Pule je vsega 10 km vožnje. Do 7. januarja 2024 bo na petih lokacijah v centru Pule potekal advent - božična pravljica. Za otroke bodo uredili drsališče, luna park, organizirali bodo otroške predstave in delavnice, srečanje z Božičkom ter seveda koncerti.

Drsališče bo letos urejeno na novi lokaciji – na športnem igrišču osnovne šole Centar (Držićeva ulica). Drsališče bo odprto od 7.12. do 7.1. ob vikendih med 10 – 23h, med tednom med 10 – 22h, na 24.12. in 31.12. do 18h, 1.1. od 12 – 23h, zaprt na dan 25.12. cena drsanja 2 €, možnost najema drsalk.

Silvestrovanje se bo pričelo, 31.12., že v dopoldanskih urah s pripravo velike fritaje, ob 12h sledi otroško novo leto in koncert glasbenika Luke Nižetića, zvečer pa bodo nastopili Vojko V., Indira Forza, Funbox band in Dj-ji.

Celoten program Advent v Puli >  adventupuli.hr

Zimsko kampiranje v kampu Arena Grand Kažela

Na južni strani Medulina je celo leto odprt kamp Arena Grand Kažela. Večji del kamping parcel je urejenih na sončnem travniku, v bližini sanitarij št. 2, ki so ogrevane.

Na voljo so tudi moderne mobilne hišice za 4+1 osebo, ki so postavljene ob morju in so ogrevane s pomočjo klimatske naprave. Vse hišice imajo svojo kuhinjo, dve spalnici in kopalnico.

V kampu Arena Grand Kažela bodo pred božičem in tudi v času novega leta pripravili praznično animacijo, za otroke pa bo odprta tudi notranja igralnica. 

Program dogajanja v kampu:

Sobota, 23.12. – izdelava čestitk in daril, otroška igralnica PS5

Nedelja, 24.12. – izdelava okraskov, družinske igre, poslikava obraza in otroška igralnica

Ponedeljek, 25.12. – obdarovanje, božična delavnica, družinske igra, otroška igralnica

Četrtek, 28.12. – izdelava nakita, poslikava obraza, družabne igre, otroška igralnica

Petek, 29.12. – poslikava obraza, kreativna delavnica, otroška igralnica, avtomobilska dirka

Sobota, 30.12. – kreativna delavnica, lokostrelstvo, puzle, otroška igralnica

Nedelja, 31.12. – poslikava obraza, frizerska delavnica, lego time, otroška igralnica

nedelja, 31.12. - od 20h naprej silvestrovanje v restavraciji Burin - cena je 80 € na osebo, je pa
potrebna vnaprejšnja rezervacija na tel. +385 98 759 033

Ponedeljek, 1.1. – otroška igralnica, spuščanje zmajev, slikarstvo, turnir namizni nogomet

Cene kampiranja so za novo leto za 2 osebi od 26 – 35 €, cena pa je odvisna od lokacije parcele. Dražje so parcele ob morju. V ceni je že všteta parcela z elektriko, otroci do 12 let bivajo brezplačno. Za daljše bivanje nudijo dodatne popuste npr. za min 7 noči 10%, za 14 – 21 dni pa 15%. Doplača se taksa in prijava.

Cena najema mobilnih hišic za 4-5 oseb za novo leto so od 97 do 125 € na noč (odvisno od tipa in lokacije hišice). Za bivanje 14 – 21 dni nudijo 30% popust.

Več o kampu Arena Grand Kažela > www.arenacampsites.com