Adria Dom z mobilnimi hišicami in glamping šotori osvaja nova tržišča

Datum objave
Kategorija
Statistika

Mobilne hišice in glamping šotori so priljubljena oblika dopusta tako v kampih kot tudi v turističnih naseljih. S korona krizo pa so samostojne nastanitvene enote opremljene z lastno kopalnico in kuhinjo postale še bolj priljubljene.

Slovenski proizvajalec mobilnih hišic in glamping šotorov Adria Dom iz Črnomlja je eden največjih v Evropi. V zadnjih letih so se usmerili na nove trge, ki poleg Mediterana vključujejo tudi srednjo in severno Evropo (Avstrija, Madžarska, Slovaška, Nemčija,  Nizozemska, Danska in Švedska) ter Azijo (Filipini in Japonska). Danes soočajo z velikim povpraševanjem, zato so eno redkih podjetij v regiji, ki zaposlujejo nove delavce.

Njihovi kupci so največkrat kampi, ki želijo obogatiti ponudbo in podaljšati sezono čez celo leto, vse več pa je tudi privatnih naročnikov, ki si želijo z nakupom mobilne hišice urediti apartma ob morju, jezeru ali pa v hribih in tako prosti čas kvalitetno preživeti z družino v naravi.

V Adria Dom pa niso samo proizvajalci, saj poskrbijo za vse – od ideje do koncepta, finančnega plana in izvedbe celotnega projekta. Lahko bi rekli, da naročnik dobi mobilno hišico ali glamping šotor na ključ.

Lahko pa se pred nakupom odločite za najem mobilne hišice Adria v enem od kampov in tako tudi praktično preverite prednosti takih počitnic.

Najnovejše vrhunske lokacije v naši bližini

River Camping Bled - številni ste letos že lahko preizkusili mobilne hišice Adria v novo odprtem kampu blizu Bleda. Skupaj z Adrio so postavili showroom oz. razstavni prostor različnih modelov hišic površine od 30 do 40 m2, opremljenih z velikimi terasami in nekaj modelov glamping šotorov. Kamp je za urejenost in naselja mobilnih hišic prejel 1. nagrado Naj kamp Adria 2020 in 2. nagrado med večjimi kampi v Sloveniji.

Terme Tuhelj in avstrijska agencija Gebetsroither sta v sklopu kampa Vita letos uredila glamping naselje mobilnih hišic Adria, kjer je na voljo 26 enot za 2, 4 ali 6 oseb. Posebnost hišic je talno ogrevanje, tako da je uporaba prijetna čez celo leto. Gostom so tik ob mobilnih hišicah na voljo bazeni, wellness s savnami in jacuzziji, dodatno pa tudi celotna ponudba term - od velikih bazenov in masaž.

 Adria Dom - mobilne hišice Terme Tuhelj

Camping Falkensteiner Premium Zadar je eden redkih kampov v Dalmaciji, ki je odprt čez celo leto. Lanska temeljita prenova kampa je ob urejenih parcelah in novih bazenih prinesla tudi naselje 86 mobilnih hišic in 13 glamping šotorov Adria.

 Adria Dom - mobilne hišice in glamping šotori Falkensteiner Zadar

Medora Orbis – Podgora, moderno urejen kamp v Dalmaciji, kjer so na zahtevnem terenu v terasah postavili 22 mobilnih hišic Adria za 4 – 6 osebe. Nekaj hišic je opremljenih s tremi spalnicami, sedem Deluxe modelov pa ima dodatno tudi lasten bazen z ogrevano vodo. Ena mobilna hišica je s prilagojenim tlorisom in dodatno klančino za lažji dostop namenjena tudi invalidnim osebam.

 Adria Dom - mobilne hišice Medora Orbis

Petzen Camping, Avstrija – samo nekaj kilometrov od slovenske meje so ob Breškem jezeru v vasi Pirkdorfersee odprli glamping naselje mobilnih hišic in šotorov Adria. Ker je kamp odprt čez celo leto, saj je v bližini tudi smučišče Peca, so se odločili postaviti model mobilnih hišic Aurora, ki omogočajo udobje tudi v hladnejših dneh in razvajajo s prostornim dnevnim prostorom.

Adria Dom - mobilne hišice & glamping šotori Petzen Camping

Adria Dom novosti v ponudbi mobilnih hišic in glamping šotorov

​Ponudba podjetja Adria Dom se deli v štiri segmente med katerimi največji delež dosegajo mobilne hišice:

> mobilne hišice

> modularne hiše

> plavajoče hišice

> glamping šotori

Velika novost sezone 2021 je povsem na novo oblikovana mobilna hišica Adria XLine, ki so jo pripravili v sodelovanju s podjetjem Gigodesign. Upoštevali so nove trende preživljanja počitnic. Višja kvaliteta, še boljši materiali, predvsem pa nov notranji design, sedaj tudi v svetlem skandinavskem stilu, navdušuje v novi XLine hišici. Osrednji prostor tvori kuhinja z velikim otokom in zložljivo mizo, ki postane zbirna točka ob pripravljanju hrane.

Na voljo so štirje tlorisi z eno, dvema ali tremi spalnicami, eno ali dvema kopalnicama, pri čemer je novost, da ima glavna kopalnica možnost izhoda na zadnjo stran hišice, kjer si lastniki lahko uredijo vrt ali pa wellness kotiček z jacuzzijem. V osrednji spalnici je mogoča tudi dvižna zakonska postelja, tako da v dnevnem času dobimo prostor npr. za otroško igralnico.​

Mobilna hišica Adria XLine

Mobilna hišica Adria MLine je doživela nadgradnjo – nov design, uporaba novih barvnih kombinacij in boljših materialov. To hišico boste največkrat videli v kampih, saj nudi kar 18 različnih tlorisnih rešitev, tako da si lahko vsak najde sebi najbolj primerno rešitev postavitve kuhinje, spalnic in kopalnic.

Phoenix je nov model kompaktne »smart« mobilne hišice za vse, ki si želijo več odprtih prostorov. Prvič je preizkušen sistem dveh dvižnih teras, ki se lahko ob neuporabi hišice ali transporta dvigneta.

Mobilna hišica Aurora je z boljšo izolacijo in ogrevalnim sistemom z možnostjo talnega gretja namenjena celoletni uporabi, npr. v kampu v bližini smučarskih središč.

SLine hišice so osnovni model, ki je dobil nove tlorise in nove barvne kombinacije zunanjosti in notranjosti. Na voljo so z eno ali dvokapno streho in kot pravijo pri Adria Dom je hišica dober primer hišice, kjer se srečajo funkcionalnost, kvaliteta in ugodna cena.

Hišice na vodi in v alpskem stilu

Vsi bi imeli hišice v bližini vode, zato so plavajoče hišice Adria odlična rešitev za postavitev v marini ali na gladini jezera. Po površini malo manjše hišice, vendar opremljene s teraso na strehi, kjer si lahko postavite tudi jacuzzi.

Modularna hiša Alpline je nastala s sestavitvijo dveh enot hišic in vgradnjo najboljših materialov, ki vključujejo tudi visoko izolativnost in uporabnost čez celo leto. Tloris hišice nudi dve prostorni spalnici, veliko kopalnico in nekoliko ločen bivalni del s kuhinjskim otokom. Navdušijo velike steklene površine, ki povezujejo hišico z naravnim okoljem, ki jo obdaja.

Glamping šotori Adria

Nekoč smo velike glamping šotore videvali samo v pustolovskih afriških filmih, sedaj pa je Slovenija postala prepoznavna po njihovi izdelavi. V Adrii so sledili željam gostov po počitniških doživetjih povezanih z naravo in ponudili pet raznolikih tipov glamuroznih šotorov za 2, 4 ali 6 oseb, primernih tako za kampe kot tudi glamping resorte.

Adria šotor Boutique že z obliko nakazuje na razkošje in udobje, modela šotorov Safari in Safari Loft sodita med najbolj prodajane glamping šotore, saj ob prostornosti nudita atraktiven videz.

Šotor Adriatic je urejen v mediteranskem stilu in s prostorno teraso gostu nudi uživanje v naravi, nekoliko bolj enostavni pa so šotori Bell. Preverite vse tlorisne rešitve, ki omogočajo uživanje za par ali celotno družino - www.adria-mobilehome.com