Adria Mobil prejela nagrado za inovativnost in najboljši promocijski video

Datum objave
Kategorija
Statistika
1858 ogledov

Slovenski proizvajalec avtodomov in počitniških prikolic je letošnji prejemnik Evropske nagrade za inovacije (EIA) na področju karavaninga za počitniško prikolico Adria Altea, sredi marca pa so prejeli še nagrado First Star - Golden Award za promocijski film in izjemno komunikacijo blagovne znamke v kategoriji Caravaning.

Počitniška prikolica Adria Altea prejela Evropsko nagrado za inovacije

Evropska nagrada za inovacije (EIA) na področju karavaninga nagrajuje najbolj inovativne izdelke in ideje v panogi. Nagrade se podeljujejo vsako leto, določajo pa jih strokovna mnenja uredništev 17 panožnih revij iz 15 različnih držav.

Letos se je žirija soočila z zahtevno nalogo, saj je bilo za nagrado nominiranih kar 145 produktov. Žirija je nagradila izdelke, ki po njenem mnenju postavljajo standarde in določajo trende razvoja v industriji vozil za prosti čas.

Med zmagovalci je tudi novomeška Adria Mobil, ki je prejela nagrado v kategoriji Audience Focus za razvoj počitniške prikolice Adria Altea.

To je že peta zaporedna nagrada EIA, ki jo je podjetje Adria Mobil prejelo za svoj prispevek k industriji počitniških prikolic. Ta nagrada je dokaz Adrijine zavezanosti inovacijam in kakovosti njenih izdelkov.

Nagrajeni promocijski video za blagovno znamko Adria Mobil

Golden City Gate Awards (Zlata mestna vrata) je pomembno mednarodno tekmovanje na področju turističnega trženja in je letos potekalo že 23. leto. Slavnostna podelitev nagrad je potekala v okviru mednarodnega sejma turistične borze ITB v Berlinu.

Na mednarodnem tekmovanju je sodelovalo 21 držav, prijavljeni pa je bilo več kot 100 marketinških prispevkov iz turističnega sektorja v različnih kategorijah.

Nagrada je bila podeljena družbi Adria Mobil in tudi agenciji Pubblimarket2 (PM2), ki je odgovorna za izvedbo in produkcijo nagrajenega promocijskega filma o blagovni znamki Adria Mobil.

V Adria Mobil so ob prejeti nagradi zelo veseli, saj dokazuje, da so poleg oblikovanja in inovativnosti odlični tudi v komunikaciji in promociji same blagovne znamke počitniških vozil Adria.

Več o ponudbi avtodomov in počitniških prikolic Adria > adria-mobil.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
1858 ogledov