AdriaCamps - najem mobilnih hišic na Hrvaškem in v Italiji

Datum objave
Kategorija
Statistika
6844 ogledov

Počitnice v mobilnih hišicah so zelo priljubljene, saj nudijo prilagodljivo nastanitev z apartmajskim udobjem, tako da lahko uživate v bližini morja in raziskujete nove kraje. Podjetje AdriaCamps na svoji spletni strani omogoča hitro in enostavno iskanje najboljših ponudb najema mobilnih hišic v kampih na Hrvaškem in Italiji.

AdriaCamps ima v ponudbi več kot 700 različnih tipov mobilnih hišic ob morju, jezerih in tudi termah. Najbogatejša ponudba je v kampih v Istri in na Kvarnerju, zelo zanimive pa so tudi hišice v Italiji, predvsem v kampih v okolici Benetk, Gardskega jezera in Sardinije.

Sistem iskanja omogoča tudi hitro primerjavo cen najem najema mobilnih hišic na eni destinaciji, saj imajo pri Adria Camps v ponudbi mobilne hišice v lasti kampov in tudi številnih turističnih agencij > www.adriacamps.com

Prednosti najema mobilne hišice v kampih

Bogata dodatna ponudba kampa

Mobilne hišice so odlična izbira za družinske počitnice z otroki, saj imajo kampi urejena otroška igrišča, animacijo, pogosto tudi otroške bazene, ob tem pa še trgovino, pekarno, restavracijo, tako da lahko brezskrbno uživate, avto pa lahko cel dopust pustite parkiran ob hišici.

Najem mobilne hišice ob morju - AdriaCamps - Avtokampi.si

Odlična opremljenost in lokacija mobilnih hišici

Mobilne hišice so klimatizirane in opremljene s kuhinjo, tako da si lahko pripravite obroke po svoji izbiri, nekateri kampi pa omogočajo tudi polpenzion. Velika prednost hišic je tudi, da imajo svojo kopalnico, večje hišice tudi dve kopalnici, tako da niste odvisni od urejenosti sanitarij v kampu.

Hišice imajo tudi nadkrito teraso, kjer boste imeli prostor za uživanje, pogosto je na terasi tudi žar, otroci pa si bodo lahko naredili kar svojo igralnico v senci.

Mobilne hišice ob morju so cenovno sicer dražje, vendar pa ni lepšega, kot zajtrk pojesti ne terasi ob šumenju morja, zvečer pa uživati ob prekrasnem sončnem zahodu.

Mobilne hišice za družine - Adria Camps - Avtokampi.si

Na dopust s psom

Lastnik psov imajo pogosto težavo dobiti hotel ali apartma, kjer so psi dovoljeni. V večini kampov na Hrvaškem in v Italiji so psi dovoljeni v mobilnih hišicah.

Kampi imajo običajno v bližini tudi urejeno pasjo plažo in ograjeno igrišče za pse, v kampu Lanterna Premium pri Poreču pa imajo tudi posebne mobilne hiške, ki so dodatno ograjene, tako da imajo kužki prostor za prosto gibanje okoli mobilne hišice.

Mobilne hišice za pse - AdriaCamps - Avtokampi.si

Mobilne hišice za pare, družine ali skupino prijateljev

Najpogosteje se za najem mobilnih hišic odločajo družine, ki nudijo bivanje za 4 - 6 oseb in so opremljene z dvema spalnicama.

Vse več lokacij omogoča tudi najem manjših hišic primernih za pare, saj imajo zakonsko posteljo, kopalnico, manjšo kuhinjo in tudi teraso. Za takšno obliko bivanja se odločajo tudi popotniki, ki pogosteje menjajo lokacijo bivanja.

Če pa boste šli na dopust z več prijatelji al pa bosta hišico najeli dve družini, potem priporočamo najem hišic za 6 - 8 oseb, ki so opremljene s tremi spalnicami. Običajno ima ena spalnica zakonsko posteljo, preostali dve spalnici po dve ločeni postelji, dodatno ležišče pa se lahko uredi v dnevnem prostoru.

Mobilne hišice z bazenom - AdriaCamps - Avtokampi.si

Luksuzne počitnice v mobilnih hišicah z jacuzzijem in bazenom

V najboljših kampih ocenjenih s 5 zvezdicami na Hrvaškem in v Italiji omogočajo tudi najem luksuznih mobilnih hišic, ki navdušijo s prostornostjo in dodatno opremljenostjo. Večinoma imajo dve ločeni kopalnici, bogato opremljeno kuhinjo, ki vključuje tudi pomivalni stroj, satelitsko televizijo in hitro wifi povezavo.

Za še več udobja poskrbi tudi masažna kad – jacuzzi na terasi, tako da boste lahko uživali v mehurčkih kot npr. v kampih Polidor, Polari, Mon Perin, Istra Premium, San Servolo …

Nekateri hrvaški kampi omogočajo tudi najem mobilne hišice z bazenom. Največkrat so bazeni urejeni v sklopu naselja hišic, določeni kampi pa imajo tudi hišice, ki imajo lasten bazen. Takšno ponudbo boste našli v kampih Istra Premium, Mon Perin, Santa Marina, Polidor, Porton Nature Hideouts, Aminess Atea, Terra Park Phalaris, Olivia Green …

Luksuzne Mobilne hišice - AdriaCamps - Avtokampi.si

Kako pri AdriaCamps rezervirati najem mobilne hišice na Hrvaškem in v Italiji?

AdriaCamps je portal, ki omogoča hiter pregled ponudbe in cen najema mobilnih hišic v izbranih terminih.

Izbirate lahko po številnih kriterijih, od mobilnih hišic v kampih, ki imajo peščeno plažo, do hišic, kjer so dovoljeni psi ali pa imajo  v kuhinji pomivalni stroj.

Omogočajo tudi iskanje novejših mobilnih hišic, ki so bile v kampu postavljene v zadnjih dveh letih. Tako boste povsem prepričani, da je oprema v hišici novejša.

Pri AdriaCamps nudijo tudi fleksibilne pogoje rezervacij mobilnih hišic, ki jih lahko rezervirate tudi brez kreditne kartice.

V kratkem pa bodo v ponudbo dodali tudi kampe, ki omogočajo najem mobilnih hišic v Sloveniji.

Več informacij:

> najem mobilnih hišic na Hrvaškem

> najem mobilnih hišic v Italija

Najem mobilne hišice za pare in družine - AdriaCamps - Avtokampi.si

Datum objave
Kategorija
Statistika
6844 ogledov