Znani so prejemniki nagrad v nagradni igri Kamp Šimuni!

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Šimuni je organiziral nagradno igro, v kateri je sodelovalo 2.835 oseb. Izžrebali smo srečne nagrajence, ki bodo prejeli lepe nagrade.

Na naši spletni strani je ob koncu letošnje kamping sezone potekala nagradna igra v kateri je kamp Šimuni z otoka Pag podelil lepo nagrado - tedenski najem mobilne hišice. V nagradni igri je sodelovalokamp Šimuni Pag - avtokampi.si 2.835 oseb, ki so pravilno odgovorile na nagradno vprašanje. Imena nagrajencev smo objavili pod novico.

Večina kampistov pozna kamp Šimuni po 4 kilometre dolgi peščeni plaži. Ob tem ima kamp dobro senco borovcev in raznoliko ponudbo animacije v kateri še najbolj uživajo najmlajši kampisti. Je tudi edini kamp na Pagu ter v širši okolici, ki je odprt čez celo leto.

Kamp Šimuni se lahko pohvali z več kot 600 kamping parcelami, ki so opremljene z elektriko in vodo, nekatere pa imajo tudi odtok. Imajo pa tudi poseben del namenjen le parkiranju avtodomov in je urejen tik ob morju.

Na drugem delu kampa Šimuni je postavljenih več kot 200 mobilnih hišic, ki so klimatizirane in imajo možnost ogrevanja, opremljene pa so tudi s satelitsko televizijo. Imajo več tipov mobilnih hišic, ki se razlikujejo po opremljenosti in številu sob. (comfort, lux, delux in kornat). Tako imajo v ponudbi tudi hišice s tremi spalnicami.
kamp Šimuni Pag - avtokampi.si
V gornjem delu kampa so postavili tudi lesene bungalove z lastno teraso, ki imajo poleg dnevno spalnega dela tudi lastno kopalnico, nimajo pa kuhinje. Tako je može najem bungalova le v paketu s polpenzionom.

Več informacij o kampiranju ter najemu mobilnih hišic ter bungalovov v kampu Šimuni dobite na spletni strani kampa  www.camping-simuni.hr.

NAGRADNA IGRA - KAMP ŠIMUNI

1. nagrada: tedenski najem mobilne hišice Delux za 4 osebe*
Maja Kovač, Koper
* nagrada se koristi v dogovoru s kampom Šimuni v terminih do 7.6. 2014 - nagrada vključuje najem in končno čiščenje, doplačila turistična taksa in prijava

2. - 6. nagrada: avto nalepka Avtokampi.si - Rad kampiram
Simon Slodnjak, Sp. Duplek
Gorazd Kolar, Ljubljana
Saša Godina, Murska Sobota
Tatjana Rituper, Brezje
Jasmina Prislan, Celje

Vsem udeležencem nagradne igre se v imenu organizatorja kampa Šimuni  zahvaljujemo za sodelovanje. Vsem srečnim nagrajencem čestitamo - o prevzemu nagrade boste obveščeni po elektronski pošti.