V trgovino Kakadu po otroško kamping in plavalno opremo

Datum objave
Kategorija
Statistika

Iščeš zanimive igrače in plavalne pripomočke za kamping počitnice ali rojstnodnevno darilo? Oglej si bogato ponudbo trgovina Kakadu.

Pred odhodom na kampiranje je potrebno poskrbeti za vse otroške rekvizite, ki jih bomo potrebovali na počitnicah ob morju. V trgovini Kakadu imajo poleg otroških trgovina Kakadu - avtokampi.sirokavčkov, kopalk in zaščitnih majic na zalogi tudi bogat izbor zanimivih igrač za na plažo, od lopatk do grabljic in lončkov za razsikovanje.

V trgovini Kakadu pa vsako leto poskrbijo tudi za otroške igrače, s katerimi se radi igramo tudi starejši. Kdaj ste nazadnje pogledali skozi daljnogled in opazovali delfine kako plavajo po morju ali pa vzeli kompas in povečevalno steklo in se odpravili na sprehod po travniku, ob tem pa si ogledovali cvetove in žuželke čisto od blizu?

V Kakaduju imajo otroške daljnoglede različnih oblik in barv, torbo s pripomočki za taborjenje, svetilke v obliki čebelice in pikapolonice ter čelne svetilke, ki bodo prav prišle ob večernem obisku sanitarij v vašem kampu, za ljubitelje cvetlic pa tudi lesen herbarij, s katerim si bo vaš otrok lahko uredil lastno zbirko suhih rož.

Na zalogi imajo tudi manjše otroške šotore primerne predvsem za igro, za morske počitnice je primerna tudi piratska zastava za kolo, oprema za ribolov, ki poleg otroške ribiške palice vključuje tudi mrežo in dodaten ribiški pribor ali pa otroška žaga in vrtalnik, s katerima bodo fantje zaposleni za cel dan. Punce pa bodo medtem uživale v otroški viseči mreži, kjer bodo prebirale zanimive zgodbice in lepile nalepke.

V sklopu plavalnih pripomočkov ponujajo v trgovini Kakadu rokavčke, ki omogočajo neovirano gibanje rok ter plavut morskega psa, ki se uporablja kot plavalni pripomoček za otroke od tretjega leta naprej. Priporočamo tudi nakup plavalnih očal, UV zaščitne majice in kape ter neoprenskih zaščitnih čevljev za v vodo. Za boljše plavalce pa lahko kupite prvi potapljaški komplet s plavutkami, masko in dihalko.

Celotno izbiro otroških igrač z akmapiranje, plavalnih pripomočkov ter tudi koles ter poganjalcev za otroke si lahko ogledate na spletni strani www.kakadu.si