V kampu Čikat omogočajo najem glamping safari šotorov1

Datum objave
Kategorija
Statistika

Glamping šotori nudijo dopust v naravi, v bližini morja, gostom pa nudijo vse udobje, ki ga nudi kamp. V sklopu kampa Čikat sta dve agenciji postavili 25-ih luksuznih glamping šotorov.

V kampu Čikat na Lošinju vsako leto ponudijo gostom neko novost. Lani so odprli velik vodni park z bazen in tobogani, letos pa so v ponudbo dodali možnost kampiranja v glamping safari šotorih.
glamping kamp Čikat - avtokampi.si
Vse več je gostov v kampih, ki si želijo dopust preživeti v udobnih nastanitvah. Tako kampi omogočajo najem mobilnih hišic, vse več pa je tudi glamping lokacij. Slovenski kampi večinoma omogočajo najem glamping lesenih hišic, na hrvaškem pa so se usmerili v glamping šotore, ki ji lahko najamete v kampih Lanterna, Bi Village, Stoja, Zaton in Materada. Vse več je tudi tujih agencijskih ponudnikov, ki omogočajo najem takšnih šotorov.

V glamping je z novimi safari šotori vstopil tudi otok Lošinj. Kamp Čikat že vrsto let sodi med najboljše hrvaške kampe, kar dokazuje tudi nagrada Naj kamp Adria,ki jo je osvojil že več let zaporedoma. Kamp ima lepo urejene parcele, veliko sence, lepo urejen aquapark, kjer še najbolj uživajo otroci, plaža v kampu pa je večinoma skalnata dvema prodnatima zalivoma. Nekaj minut hoda od kampa Čikat je tudi lepa mivkasta plaža, primerna za najmlajše goste kampa.

Glamping šotori nudijo dopust v naravi, v bližini morja, gostom pa nudijo vse udobje, ki ga nudi kamp. V sklopu kampa Čikat sta dve agenciji uredili dve naselji 25-ih luksuznih glamping šotorov.

Prvega so poimenovali glamping Čikat Wild in leži v senci starih borovcev, od koder je tudi lep pogled na morje. Naselje vključuje 5 vrhunsko opremljenih šotorov, ki so od morja oddaljeni 100 metrov. Glamping šotori Wild imajo 25 m2 pokritega prostora, ki vključuje dve spalnici, dnevni prostor s sedežno garnituro in mini kuhinjo s štedilnikom, električnim žarom in hladilnikom. Zunanja terasa je velika 15 m2 in vključuje sedežno garnituro, ležalnike, gostom pa je na voljo tudi brezplačen dostop do interneta. Več informacij in rezervacije na www.losinj-glamping.com

Drugo naselje je glamping Čikat Aquapark, ki leži v neposredni bližini lani odprtega vodnega parka, vključuje 20 šotorov s površino 35 m2. opremljeni so z dvema spalnicama, dnevnim prostor s kuhinjo  in pokrito teraso. Za rezervacijo safari šotora v luksuznem kamp naselju Aquapark pošljite mail na naslov češke agencije  adam@atlas-adria.cz oz. si oglejte ponudbo na njihovi spletni strani www.atlas-adria.cz

glamping kamp Čikat - avtokampi.si