V kampih San Polo in Colone v Balah pripravljajo novosti!

Datum objave
Kategorija
Statistika

Iščete primeren kamp v bližini Slovenije za kamping dopsut oz. za pavšalni najem parcel? V Balah delujeta kampa San Polo in Colone v katerih so pripravili številne novosti

V Balah pri Rovinju že vrsto let delujeta kampa San Polo in Colone, ki sta bila dolgo časa priljubljena predvsem pri slovenskih pavšalistih, ki so ob prekrasni dolgi plaži uredili prve kamping parcele. V zadnjih 5 letih so v kampu pričeli s sistematično ureditvijo kampa. kamp San Polo in Colone Bale - avtokampi.siUredili so kamping parcele, jih opremili z elektriko in vodo, postavili mobilne sanitarne objekte, uredili trgovino, lokale in restavracije v obeh kampih, otroška igrišča in nekaj športnih objektov.

V obeh kampih imajo skupno več kot 400 urejenih parcel, opremljenih z elektriko in vodo, in tudi velik neparceliran del kampa, ki je namenjen predvsem šotoristom. V kampu je še nekaj prostih parcel namenjenih tudi pavšalistom.

V obeh kampih so dodali tudi možnost najema 50 mobilnih hišic. Imajo tri različne tipe hišic - klasične hišice za 4+1 osebo, Deluxe izvedbo za 4 + 1 osebo z dvema kopalnicama in tudi hišice za 2 +1 osebo, ki pa so opremljene brez kuhinje. Vse hišice so klimatizirane in opremljene z zunanjo teraso.

Pred kamping sezono 2014 so pripravili obsežen spisek novosti, ki bodo izboljšale razmere v obeh kampih. Znesek planirane investicije je kar 1.150.00 evrov. Pri tem so upoštevali tudi kritike kampistov, ki so jih prejeli v zadnjih letih. Žal v kampu ne morejo obljubiti kdaj točno bodo lahko postavili nove sanitarne objekte. Problem je v pridobivanju dokumentacije, zato upajo, da bo ta zadeva rešena nekje v naslednjih 3 letih.

Novosti v kampu San Polo za kamping sezono 2014

Potem ko so lani v kampu San Polo uredili nov lokal na plaži, postavili aquapark, asfaltirali del cest po kampu in izboljšali razmere v sanitarnih objektih z najetjem novega čistilnega servisa, so za sezono 2014 pripravili številne novosti.

V kampu bodo uredili 15 novih parcel v coni B, dodatno nekaj parcel priključili na kanalizacijo in očistili 950 m2 prostora ob koncu kampa v coni A, kjer bo neparceliran prostor namenjen predvsem gostom s šotori. Dodatno bodo asfaltirali vse glavne ceste po kampu, uredili razsvetljavo in internetni signal po celem kampu, ki bo po novem brezplačen.
kamp San Polo in Colone Bale - avtokampi.si
Na območju manjšega jezera v coni B bodo uredili sprehajalno pot in klopi, na delu med plažo in kampom bodo zgradili zaščitni zid in celoten kamp ogradili z mrežo. Uredili bodo tudi pakiranje dnevnih gostov, ki bodo po novem vozila puščali na parkirišču za recepcijo, v kamp pa jih bo pripeljal nov vlakec. Če bo interesa dovolj bo vlakec ob prireditvah vozil tudi iz kampa do Bal in nazaj. Na novem parkirišču bodo uredili tudi 4 parkirišča za Camper stop.

Novosti v kampu Colone za kamping sezono 2014

V kampu Colone bodo do začetka sezone popolnoma spremenili začetni del kampa, kjer bodo uredili nov neparceliran del kampa, parkirišče za vozila in športno cono z lokalom ob plaži.

Športni center bo obsegal igrišča za odbojko na mivki, balinanje, namizni tenis in otroško igrišče. Na tem delu kampa bo deloval tudi brezplačni dostop do interneta. V morju bodo postavili aquapark, katerega uporaba bo za goste kampa brezplačna. Dodatno bodo zgradili zaščitni zid na delu kampa med morjem in parcelami in celoten kamp ogradili in tako povečali varnost gostov. Za invalidne osebe bodo postavili rampo za spuščanje oseb v morje, za goste s čolni pa bodo uredili nove priveze in tudi omejili dostop s čolni do same plaže.

V obeh kampih bodo izboljšali animacijo za otroke in odrasle. Dodali bodo kino na prostem, zumba fitnes, živo glasbo in karaoke. Pred kampom Colone deluje tudi konjeniški center s šola jahanja in picerijo.

Več informacij o novostih v kampih San Polo in Colone v Balah dobite na spletni strani www.camping-monperin.hr , kjer lahko tudi naredite rezervacijo parcele ali mobilne hišice.