V AMZS po kamping kartico Camping Key Europe

Datum objave
Kategorija
Statistika

V AMZS so se odločili, da letos namesto CCI kartice svojim članom ponudijo novo kamping kartico Camping Key Europe, ki omogoča popuste v 2.200 kampih po Evropi.

AMZS je v začetku aprila 2015 pričel s prodajo nove kamping kartice CKE - Camping Key Europe, ki omogoča popuste v več kot 2.200 kampih po Evropi. Kartica CKE omogočaCamping Key Europe - avtokampi.si tudi popuste v kampih v skandinavskih državah, kjer ste do sedaj do popustov prišli le z nakupom njihove Camping Card Scandinavia Popusti so tudi v primeru nočitev na postajališčih za avtodome, določeni kampi pa omogočajo tudi popuste pri najemu prikolic ali mobilnih hišic.

Trenutno je vpisanih tudi več kot 70 kampov iz Slovenije in Hrvaške. Spisek kampov, ki sprejemajo CKE kamping kartico smo objavili v tabeli s popusti www.avtokampi.si/popust, kjer so tudi podatki za sprejem kartic CCI, AMZS, INF in kamping čekov. Ker pa številni manjši kampi običajno niso v samem sistemu kamping kartic, je zelo pomembno, da že ob prihodu v kamp pokažete kamping kartico in povprašate o možnem popustu.

Večina kampov, ki so v sistemu CKE kartice omogoča popuste oz. posebne cene kampiranja v času pred in po sezone, približno četrtina kampov pa omogoča popuste tudi v času glavne sezone. Ti popusti so običajno v času glavne sezone od 5 do 10%, v času pred in po sezone pa bodo kampi omogočali tudi akcijske cene, ko bodo omogočali kampiranje dveh oseb na parceli z elektriko po posebno nizkih cenah, običajno že od 16 do 20 eur na noč.

Poleg popustov v kampih pa vam nova CKE kamping kartica prinaša tudi popuste pri vstopnicah v zabaviščne parke, živalske vrtove, muzeje in tudi na trajektne linije. Tako boste recimo v znanem nemškem parku Europapark prejeli 10% popust, prav tako v amsterdamskem muzeju Rijks, na skandinavskih trajektih podjetja Stena Line, vsi imetniki kartice pa so tudi zavarovani za primer nezgode, smrti ali odgovornosti na območju kampa. Lahko pa kartico uporabite kot osebni dokument, s katerim se na recepciji kampa legitimirate in vam ni potrebno potnega lista ali osebne izkaznice.  Več informacij o popustih v kampih in drugih turističnih lokacijah, ki jih prinaša kartica Camping Key Europe dobite na spletni strani www.campingkey.com.

Kartico lahko kot člani AMZS naročite tako, da pošljete izpolnjeno vlogo na AMZS (na mail tadej.kastelec@amzs.si ali fax 01 5305 410),  kjer vam bodo po prejemu podpisane vloge poslali položnico oz. podatke za plačilo. Po plačilu pa boste kartico dobili v roku cca 7 delovnih dni na vaš naslov, zato je potrebno kartico naročiti dovolj zgodaj.

Cena kamping kartice CKE - Camping Key Europe je 14,90 eur, naročijo pa jo lahko le člani AMZS.

Camping Key Europe - avtokampi.si