Tudi na Hrvaškem lahko zbirate Petrolove zlate točke zvestobe

Datum objave
Kategorija
Statistika

Ste vedeli, da lahko tudi z nakupom goriva na Petrolovih bencinskih servisih na Hrvaškem zbirate zlate točke zvestobe? Do 5. avgusta vam ob nakupu vsaj 30 litrov goriva podarijo bon za popust v trgovinah Billa.

Na naši spletni strani vsako leto dodamo kakšen nov kamp na Hrvaškem, v BiH, Črni gori ali Srbiji. Tako tudi Petrol vsako leto doda nekaj novih bencinskih servisov na tem območju in ob ogledih kampov ob hrvaški obali tudi naša ekipa pogosto zavije k njim po gorivo ali pa samo na Petrol bencinski servisi na Hrvaškem - avtokampi.sikavico za na pot. Lahko rečemo, da so njihovi bencinski servisi precej dvignili kvaliteto usluge, ki je res na visokem nivoju.

Marsikdo pa ne ve, da lahko z nakupom goriva in izdelkov na bencinskih servisih Petrol tudi na Hrvaškem in v vseh preostalih državah zbirate zlate točke zvestobe, ki jih potem lahko unovčite za ugodnosti Petrol kluba npr. pranje vozila, popust pri nakupih izdelkov, nižje cene potovanj in vstopov v terme...

Več kot 100 Petrolovih bencinskih servisov na Hrvaškem
Petrol ima po novem na Hrvaškem kar 102 bencinska servisa, v BiH jih ima 37, v Črni gori 9, in v Srbiji ter na Kosovu po 8. Pregledali smo njihov zemljevid bencinskih servisov ob hrvaški obali, ki je nekako najbolj zanimiva za slovenske ljubitelje kampiranja.

V Istri lahko Petrolov bencinski servis obiščete v Poreču, Rovinju, Vodnjanu, v Banjolah pri Puli in Pazinu. Na širšem območju Reke imajo kar 10 črpalk, eno tudi na obvoznici v smeri Slovenije ter v Kraljevici, Crikvenici in Malinski na otoku Krk.

V severni Dalmaciji boste na Petrol lahko zavili v Zadru, kjer imajo kar tri črpalke, nekaj kilometrov severneje sta črpalki v Petrčanih in Zatonu, če pa se boste odpravili proti jugu pa je črpalka tudi na magistrali v Pakoštanih. Brez goriva ne boste ostali niti v Vodicah, kraju Tribunj in v Šibeniku, kjer ima Petrol dva moderna bencinska servisa. Proti jugu boste lahko napolniti tank še na črpalki v Primoštenu in kraju Kaštel Štafilić tik pred Splitom. Če pa se boste proti južni Dalmaciji odpravili po avtocesti, pa ima Petrol velika bencinska servisa na avtocestnem odseku Split - Šestanovac.

Kupi gorivo na Petrolu in pridobi popust v trgovinah Billa
Do 5. 8. 2015 obiščite enega od bencinskih servisov Petrol na Hrvaškem, natočite vsaj 30 litrov katerega koli pogonskega goriva in prejeli boste bon v vrednosti 30 kun, ki ga lahko izkoristite v trgovinah Billa na Hrvaškem.

Zemljevid vseh bencinskih servisov Petrol in dodatne informacije v zvezi s ponudbo ter akcijah si lahko ogledate na spletni strani www.petrol.si

Petrol bencinski servisi na Hrvaškem - avtokampi.si